Hilayse Scs4108 14+6 olana kadar yaptırabilirsiniz ilk dozu zaten iki doz bir aşı ikinci dozu 24 haftalık olmadan yaptırıp bitirmiş olmanız gerekiyor
Berenbr Biz 2 ay 22 günlügüz henuz yaptirmadim ama yaptirip yatırmamakta kararsizim yaptıranlar yan etkisi çok oldugunu söylüyor
Handey Berenbr hiçbir yan etkisi olmadı bizde.bebeğin ağzına şırıngayla sıkıyo doktor.iğne bile olmuyor.rota virüsü oldukça yaygın ve çok tehlikeli.ben yaptırılması gerektiğini düşünüyorum.3. Ayınızda da yaptırabilirsiniz 😊
TugceSenelKavak Berenbr 2 ve 4. Aylarda yaptırdım. 2. Ayda yaptırdığımda kusması olmuştu ama 4. Ayda herhangi bir yan etki olmadı. Maddi imkanı el veren herkesin yaptırması gerektiğini düşünüyorum.
elifcinar_2010 Ben yaptırdım 2 dozuda hicbir sıkıntı yaşamadım bence yaptırın derim özellikle rota virüsten koruyor yaygın her yerde bu hastalık ben yaptırdım içim rahat
Handey Berenbr 2. Ay aşılarını yaptırdıktan 28 gün sonra yaptırmamızı istedi doktorumuz.hastanede yaptırmak daha mantıklı bence sağlık ocağında saçma sapan durumlar olabiliyor
Aframeva İki dozunuda yaptırdım hiçbir yan etkisini görmedim.Ozel aşilardan sadece rotayı yaptım digerlerini yapmayi düşünmüyorum
ZeydinAnnesi7 Yaptırdım ve yapılması gerektiğini düşünüyorum. Hiç bir ysn etki yapmadı bizde ağır bi aşı değil yani zaten ağızdan damla olarak veriyorlar
Zeynepalya_ve_annesi Madem.cok.onemli bi aşı aşı takvimine alinsin....parası olmayan yaptiramicak ama 290 tl si olan alip yaptircak ve bu aşıya heegun zam geliyor...çok sacma bi rant kapisi açıldı herkese yayıldı bu bilgi ve çok guzel paralar dönüyor.
Aframeva Zeynepalya_ve_annesi Ben iki çocuğumada yaptım bi zararını görmedim çok şükür.Yaptirmayanlarda da gördüm şahit oldum 10 gün hastanede yattılar.Evet pahalı bir aşı yurt dışından geliyor devletimizin o kadar gücü yok ki bu aşıyi da listeye eklesin. Ne kadar gerekli bilmiyorum gerçekten keşke gerçekten sağlık bakanlığı çıkıp bi açıklama yapsaydı.Diger özel aşılar daha pahalı 1000 lira kadar diye biliyorum ama yan etkileri çok fazla.Bi furyadir gidiyor insan neye inanacagini artık bilemiyor