Dilekhilal Kızlar sınav için kitaptaki testi mi çözmeliyim yoksa internetten mi ? Siz nerden çalıştınız? Hangi sayfa yardımcı olur musunuz lütfen
GunesPera Dilekhilal Eskiden çıkan sorulara çalıştım. Kitapçığın yüzüne bile bakmamıştım öyle söyleyeyim. 90 ile geçtim.
sedaelif Dilekhilal ben garanti olsun diye kitapçığı bitirdim minik bişi hemen biriyor. ek olarakda telefona uygula indirip eski çıkan soruları çözdüm. Sınavdada eski çıkan sorulardan çıktı zaten.
Canss3535 Dilekhilal bende geyikli olandan çalıştım 90 aldım, Ama her fırsatta test çözün illa ki benzer sorular çıkıyor. Tüm sorunları çözmeye calisin
MiraySu55 Dilekhilal şimdi youtubede usta sürücü yada öğretici diye bir kanal var onları izledim adam süper anlatıyor birde uygulamadan test çözdüm 1 2 kere o kadar
MiraySu55 Dilekhilal rica ederim oluyor alalı benim biraz burdan bir kişiye daha demistim baya dua etmisti geçmisti 🫣😂❤️
miniikmucizeem Dilekhilal kitaplar hiç işe yaramıyor son çıkmış soruları çözdüm hep çözdüklerimden çıktı fakat soruların mantığını anlayarak çözerseniz farklı bi soru görünce mantığınızı kullanabiliyorsunuz
gocebebirbayan Dilekhilal eski çıkmış soruları her birini 50 kere çözdüm ben. Kitabı da komple bitirdim. 90 almıştım. Hala hangi 5 soru yanlış düşünüyorum 6 sene oldu alalı. 100 bekliyordum 🥲 geçmiş sorulara iyi çalış canım
Sueris Dilekhilal Kitapçık falan hikaye çıkan sorulara çalışın aşağı yukarı hep benzer sorular çıkıyor 😇 Yen girmiş biri olarak söylüyorum 🤓🌸