Eee Kizlar benim bebegim biraz hareketli uyuturken mecburen kundak yapmak zorunda kaliyorum ama icim hic rahat etmiyo acaba yüzüne gelir bisey falan olur diye sizler yapiyomusunuz kundak uyuturken
Ipekk Eee tam daldıktan sonra çıkarmayı deneyin. Bende yapıyordum dediiiniz gibi yüzüne çeker diye korkuyordum çok sıkı yapımayın dalınca gevşetip açın bence
AliyeAsel Eee bende yapıyorum canım yoksa uyumuyor ama gevşetmiyorum uyuyor o şekilde sabah bi bakıyorum eller dışarda ☺️
mucizem Eee Kaç aylık canım? Ben 3 aylık oluncaya kadar yaptım. Dönmeye başladığonda bıraktım.Yarım kundak yap mutlaka sadece kollarına yap bacaklar serbest kalıcak. Kalça çıkıklığı olmasın. Ben çok rahat ettim kundakla.
deletedmom4842 Eee Ben ilk aydan beri yapıyorum 5 aylık olacak hala yapıyorum yüzüne falan da çekmedi hiç müslin örtüyle yapıyorum
Eee Ipekk Birkac defa öyle yapmstm canm hemen uyandi biraz zor daliyo birde uyuttuktan sonra yanindan cikiyorum hemen en ufak sese uyaniyo cünkü sonradan yine dalmasi baya sürüyo
Eee mucizem 2 bucuk aylik canim evt rahat oluyo kundak kizim pek sevmesede ama kollar hep bi hareket halinde oldugu icin korkuyorum biraz
mucizem Eee Korkma canım tülbentle yap istersen hem o zaman yüzünü kapatsa bile birşey olmaz. Ben Cartersdan kundak örtüsü almıştım. Onunla yapmıştım yazın.