Yagizin_annesii Merhaba bende dün oğluşumu(9aylık) devlet hastanesinde sünnet ettirdim asla korkulacak kadar birşey yokmuş bugün ikinci günümüz normale döndü bile sadece kremini sürüp karton bardak koyup bezini kapatana kadar ağlıyor kucağımıza aldığımız gibi susuyor, ilk gün mızmızlığı oldu biraz olabildiğince kucağımda tutmaya çalıştım kendini daha huzurlu hissetsin diye gündüz aman aman bir sorun yaşamadık 4 saatte bir calpol verdim sadece gece uykusunda biraz müdahalede bulundum o da uyku pozisyonu ile alakalı sürekli yüz üstü yatmak istedi o kıpırdadıkca ben düzelttim ama iki sefer uyuya kalmışım ikisinde de yüz üstü yatıyordu bezini kontrol ettiğimde kanama vs. olmamıştı karton bardak korumuş ben sürtünür kanar diye korkmuştum ama korktuğum gibi olmadı şükürler olsun gece sargısı bayağı ıslanmıştı onu çıkardım uyuyordu hiç hissetmedi bile sadece gazlı bezi bıraktım sabah çıkartırım diye ama çıkartamadım yapışmış üzerine doktorun reçete ettiği merhemi sürdüm karton bardak koyup kapattım yumuşasın diye o zaman baya ağladı merhem yakmış olabilir diye düşünüyorum ama şimdi sakinleşti ve uyudu, uyanınca hâlâ düşmemiş ise doktorumuzun da dediği gibi sıcak suya oturtucam o zaman kesin yumaşayıp düşecektir.. Hakkınızı helal edin biraz uzun oldu ilk oğlumuda 18 aylıkken yaptırmıştık sormak istediğiniz birşey olursa tecrübelerimin yettiği kadarıyla yardımcı olabilirim, geçmiş olsun hayırlı olsun Rabbim damatlığını da görebilmeyi nasip eylesin 🫶🏻