nesli123mehmet Bilirubin,Direkt(Serum Plazma) 0.68 Çıktı. Bilirubin,Total(Serum Plazma) 9.38 Çıktı Acildeki Doktor Çok İyi Çıkmış Dedi Sizce Normalmi Hangisi Oluyor.
Elifadaannesi nesli123mehmet hergünün bir sınırı var bugün kaç günlük mesela 1 günlük bebeğin sınırı 11 buçuk olursa yatış verirler ikinci gün 13 3 gün 14 olması lazım böyle böyle gidiyor ama hiç moralini bozma biz abo kan uyuşmazlığından satılık yaşadık ilk 15 hergün yükseldi kaç kere fototerapi görüp çıkmamıza rağmen 15.günden sonra düşmeye başladı sanki hiç geçmeyecek gibiydi çok zor geliyordu şükür geride kaldı o günler şuan 7 aylık ama bidaha hamilekalsam bebeğim olsa yine aynılarını yaşayacağım o beni üzüyor
Poncikkkk nesli123mehmet doktorun dediğine göre sıkıntı yok çok şükür 15 i geçerse hastanede yatış verirler
63_hulya_63 nesli123mehmet benm oğlum tee 2. Aya kadar sarıydi ve duzelmiyodu doktora gttik eşimle aramızda kan uyuşmazlığı yoktu.doktor dediki kan uyuşmazlığı yoksa bile eşin pozitif sen negatif olursan yine bir uyumsuzluk oluyor ve bebek geç atiyo o sarılığı dedi ve bol bol besle emzir geçer dedi öyle de oldu sürekli emzirdim mamasını icirdim ve giderek azalıp kayboldu .eğer rengi sarıya donukse beslenmesine çok dikkat et 2 saati asla geçmesin beslenmesi en geç 2 saatte bir karnı iyiece doysun
nesli123mehmet Elifadaannesi Benim Oğlum 32 Günlük Doktor Biraz Sarılık Gördüm Dedi Kan Testi Verdik Sonuç Geç Çıkınca Doktora Sorduk Acilden Giriş Yapın Acildeki Doktora Sorun Dedi Bekleyin Dedi Bizde Bekledik Doktor Bakar Bakmaz Güzel Çıkmış Dedi. Normal Doktor Biraz Korkuttu Beni Çünkü Benim Oğlum Erken Doğdu 7 Gün Küvezde Yattı Yatırırlar Deyince Endişe Ettim Bende Acildeki Doktor İyi Dedi Yinede Emin Olmak İstedim.
Elifadaannesi nesli123mehmet ooo çok normal o zaman maşallah uzamış sarılık diye geçer artık yavaş yavaş bizim uzamış sarılığımız 3 ay sürdü
nesli123mehmet Poncikkkk Valla İyiki Varsınız Sizin Gibi Kalbi Temiz Anneler. İlk Evladım Olunca İnsan Tecrübe Ediniyor. Araştırıyorum Hep Başka Başka Şeyler Yazınca İnsanın Kafası Karışıyor
Poncikkkk nesli123mehmet çok teşekkür ederim ne demek benimde ilk bebeğim hep burda sorı sorarak soruları okuyarak yaptım birçok şeyi buradaki tüm annelerden allah razı olsun elinden gelen bilgisini paylaşıyor
nesli123mehmet 63_hulya_63 Öyle Yapıyorum Bende Göğüs Yaralarımdan Dolayı Fazla Emziremiyorum Ama Aptamil Mama Kullanıyorum Sürekli Veriyorum Mama Yapıyorum Aç Bırakmıyorum
nesli123mehmet 63_hulya_63 Çok Sağolun Allah Razı Olsun Gerçekten Böyle Konuşunca İnsanın İçi Rahatlıyor.
nesli123mehmet Poncikkkk Valla Biri Yorum Yaptı Canımı Sıktı Burdanmı Arıyorsun Derdini Doktor İyi Demiş Burdakiler Doktor Mu Diye. Valla Burdakiler Anne Bilgili Tecrübeli Herkes Herkesle Bilgi Paylaşır Kimse Kötülük İçin Konuşmuyorki Burda Resmen Rencide Ederek Konuştu Benimle.
Defnekkkus 9 gayet iyi bı sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle sık sık beslemeye özen göster yeter daha da duser
nesli123mehmet Defnekkkus Anne Sütü Pek Veremiyorum Aptamil Mama Veriyorum Göğüs Yaralarım Ne Yaptıysam Geçmiyor Mama Verince De Düşer Dimi
Defnekkkus nesli123mehmet anneshtu kadar etkili olmaz tabi ama önemli olan sık sık beslenmesi inşallah goguslerinizdeki yata da duzelir hiç üzülmeyin bebisinizin hareketlendigini her geçen gün gördükçe düştüğünü anliyabilirsinix
63_hulya_63 nesli123mehmet göğüs yaralarım benm de vardı canm mutlaka göz merhemi var terramycin bunu sür ve bir bez koy önüne ki sutyenjne yapismasin göğsünün ucu ve sabah öğle akşam düzenli sür ılık suyla da temizle sonra emzirecegin zaman 1 gün de bile etki ediyor .bebeğinin anne sütüne çok ihtiyaci var unutma.bian önce o yaraları unutup ona süt vermeye odaklan canm bağırsaklarına ve ilerideki hastalıkların önüne dahi anne sütü geçiyor çok ünlü bir doktor var diyoki genetik veya çevresel hastalığı olan insanlara soruyorum anne sütüyle mi mamayla mi beslendiniz .mama elbette ki sütü yetmeyen anneler için kullanılması gerekiyo ama sütun varsa azalmadan bol bol emzirip bol su içmelisin 😘🥰
Elifadaannesi nesli123mehmet sarı kantaron yağı sür 2 güne iyileşir benim göğüs ucum kopmuştu resmen 2 ay o acıyşa emzirdim sonra emzirme danışmanım sarı kantaron yağı önerdi sürdüm ve iyileşti dedim keşke baştan kullansaydım
nesli123mehmet Elifadaannesi Aynen Öyle. Oğlum İyi Olsunda Gerisi Önemli Değil Ya. Rabbim Tüm Evlatlarımızı Korusun İnşallah.🤲 İlk Çocuk Olunca İnsan Böyle Oluyor.🤲
nesli123mehmet Elifadaannesi Bende Aldım Ondan Ama Daha Kullanmadım Kullanacağım. Bende Emdikçe Tekrarladığı İçin Acı Hissi Hayla Korkutuyor Beni.
Esraa501 nesli123mehmet İnsanın çocuğu söz konusu olunca önce eğitimini almış bir doktorun düşüncesini önemsemesi gerekiyor bence .. burdaki bi anne acil hastaneye yatması gerekiyor bu değerlerle çocuğun dediğinde , hastaneye gidip yatış işlemlerini happykids annesi mi yapacak , Allah aşkına 🙄 şaşırıyorum bu düşüncelerinize
nesli123mehmet Esraa501 Konu O Değil. Ben 1 Hafta Çocuğumda Ayrı Kaldım. Yükselir Mi Yükselmezmi İnsan Yinede Dertlesip Konuşacak İnsan Arıyor. Madem Düşünceniz Böyle Sizin Ne İşiniz Var Burda.