aysegultuna Hpv 18 mi yok, yoksa tip 18 e bağlı herhangi bir lezyon mu yok. Anlayan varmı aramızda 🙏🏻 atmışmı vücut 18 i 🤲🏻🤲🏻 2 gün sonra gideblicem doktora 😔
Ist2121 aysegultuna Evet canim tebrikler. Nasil basardin? Takviye kullandin mi? Hangilerini? Ve takviye kullandiysan bittikten ne kadar sonra test verdin?
minnosanne0 aysegultuna evet canm. Bende yıllar önce 12 lezyon çıkmıştı kafayı yemiştim. Hamileliğimde siğil çıkınca tekrardan test verdim şükür birşey çıkmadı.
aysegultuna Ist2121 aslında çok stresli bi hayatım var. Ben sadece her gün dua ettim kurtuluim diye bide her gün propolis içmeye çalıştım. 3 sene önce öğrendim varlığını o zaman smear ve hpv tipleme testi verdm ve kolposkopi yapldı. Araya doğum girdi vs derken işte geçen hafta verdim. İnşallah atılmştır ya çok sevindim Allaha herkesi kurtarsn bu hastalıktan 😪
Ist2121 aysegultuna super haber.. birkac sene tekrarliyorlar buarada. Benim tanidigim 1 sene negatif cikmisti diger sene pozitif. Takviye kullandiktan hemen sonra test vermisti onun etkisiyle pozitif cikabiliyormus. O yyzden seneye de bence bi test ver.. ne olur ne olmaz. Buaarada doktorun kim? Yani jinekolojik onkoloji doktoru nuydu? Normal kadin dogum takipli degildin dimi?
aysegultuna Ist2121 evet jinekolojik onkoloji doktoru. Kadın doğum oraya yönlendirdi .takviye sayesinde mi negatif çıkmıştı 🤔 Oladablr evet testler çok garanti değil zaten. Seneye inşallah bidaha giderim. Hatta 2 senede bir smear vermeyi düşünüyorum.
Ist2121 aysegultuna smear de cok yaniltici biliyor musun alan dr cok onemli basima geldi. Smear temiz kolposkopi sonucu cin 1 2 geldi. O yuzden smear i de jinekolojik onkoloji dr u almasi gerekiyor. Ve her sene..
Ist2121 aysegultuna evt takviye sayesinde ztn doktorlar takviyeden 3 ay sonra cagiriyor test vermek icin. Sonuc yaniltici oluyormus. Ama sen simdi moralini bozma. Negatif cikmis sadece hep takipte kal ne olur ne olmaz diye
aysegultuna minnosanne0 siğiller ayrıca var bende de. Bi sürü hemde geçmiyor. Yakıyoruz yine çıkıyor 😔😔😔 ama tip 18 çok korkutuyodu beni inşallah atılmştır vücuttan. Şimdi nasılsınz peki varmı bişey
minnosanne0 aysegultuna şimdilik bişey yok siğili yatırmadım ben ilk çıktığında sıvı sürdü düştü kendiliğinden tekrar ederse yakarız dedi hamilelikte çıkanda kendi düştü
aysegultuna Ist2121 cin 1 2 gelince sonuç nasıl bir yol izlediniz. Hala devam ediyor mu iyimisnz.. çokkk geçmiş olsun bu arada
aysegultuna Ist2121 teşekkür ederim. İnşallah seneye tekrar bi kontrole giderim. Zaten sinsi bi virüs malesef ne yapacağı belli olmuyor