gizemm1310 Anneler nurse harveys gaz damlasına başlayacağız kullananlar memnun kaldı mı acaba ve nasıl kullanıyordunuz
Besime-1 gizemm1310 bizde şurubu kullandık çok memnun kaldık ama kullanmaya karar verirseniz şurubun kapağında toz karışımı var onu şurup içine döküp karıştırman gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam kullnma kılavuzu var ona göre kullanırsınız şurubu çok çok iyi
Mommmmyyy gizemm1310 biogia kulandım daha kötü oldu 🥺 bunun gibi damlalar sırf pribiotik miş. Para tuzağı geliyor açıkçası. Gaz için her gece rezene bir çay kaşığı veriyorum şükür ki iyi geliyor
_melegimveben_ defneemomm cok faydası oldu mu metsil kullandık cok işe yaramadı bio gaia diye birşey aldık ebemiz önerdi 250 TL de para verdik 3 damla verdik kızım kustu aşı da oldu tabi bu gün belki ondan da olabilir
defneemomm _melegimveben_ ben bigaia ve nurse harveys şurup birlikte kullandım. bigaia probiyotik nurse harveys şurupta gaz için. bizim gaz sancılarımıza çok iyi geldi
GmzEfln- gizemm1310 Doktor bize mommy bilss night diye bi damla vermişti şurup gibi. Hem gazına hemde uyku konusunda çok yardımı olmuştu. Doğal temiz içerikli onu kullanmadan önce yavrum ne sancılar çekti kaç doktor gezdim
Edizinn_annesii Nurse harveys ilk zamanlar iyi geliyordu kullandıkça etkisini yitirdi bizde. Sab simplex kullandım uzumca bir süre. Onunla da sonlanmıştı gaz sürecimiz. Bence en iyisi 👍🏻
Linabuse1002 gizemm1310 inanılamz derecede mamnunum butun gaz ılaclarını denedım galıba hiç biri işe yaramadı bende 4 aylıga kadar sadece onu kullandım sabah akşam dedı eczacı 10 damla demıstı galıba hatırladıgım kadarıyla dene mutlaka
Sumemre gizemm1310 bende bebeğim için bio gay kullanıyorum aynı zamanda rezene hem ona hem ben iciyirum bide kimyon serpiyorum yemeklerime gayette iyi geliyo