Atlasinaannesii Oğlum dokuzuncu ayına girecek. Çevremizde bebekli kimse yok. Sizler bebeklerinizi ne zaman sosyalleştirmeye başladınız? Bunun için neler yaptınız?
Egesmom35 Atlasinaannesii bebegim 6 bucuk aylik 2.ayindan itibaren avm gibi kalabalik yerlere goturdum, 4.ayindan itibarende tatillere en buyuk gelisimi oteller de gosterdi cok cocuklarla sosyallesirse yaramazligi aktive oluyor forumda bircok kisi de yazmis bunu bende katiliyorum buna :)
Catlakbiranne Atlasinaannesii 2 yaşında hala çocuklarla çok oynamaz Sürekli parka götürdüm oyun alanlarına götürdüm dışarı her gün çıktık ama kendinden büyüklerle oynamayı daha çok seviyor yaşıtlarıyla pek oynamaz
Derin3011 Şu an için tek sosyalleşebileceği sizsiniz etkinlikler oyunlar oynayın beraber bir yaşa uygun şeyler kuleler vs halka takmalar
Atlasinaannesii Derin3011 tüm günümüz bu şekilde geçiyor şu an için 😊 ama çevremdekiler böyle devam edersem çocuğun bana bağımlı kalacağını, sosyalleşemeyeceğini söyleyerek aklımı bulandırdı. Ben de başka anneler neler yapıyor merak ettim
Atlasinaannesii Egesmom35 biz de doğduğundan beri çok gezdik, tatile çıktık. İnsanlara, yabancı yerlerde kalmaya alışkın o yüzden. 🤗 Sadece yaşıtlarıyla iletişim halinde değil. Bu da bi sorun yaratır mı emin olamıyorum.
Atlasinaannesii Catlakbiranne çocuğun mizacıyla da ilgili di mi bu durum. Bizimki de yaşantımızdan dolayı hep yetişkinlerin içinde. Yaşıtlarıyla olsa ne yapar bilemiyorum pek
Egesmom35 Atlasinaannesii bebegim 6 bucuk aylik 2.ayindan itibaren avm gibi kalabalik yerlere goturdum, 4.ayindan itibarende tatillere en buyuk gelisimi oteller de gosterdi cok cocuklarla sosyallesirse yaramazligi aktive oluyor forumda bircok kisi de yazmis bunu bende katiliyorum buna :)
Egesmom35 Atlasinaannesii buyuklerle takilmasi daha iyi bence nasilsa krese baslayinca yasitlariyla fazlasiyla vakit gecircek. Benim cevremde 3 yasina kadar yasitlariyla vakit gecirmeyenler var bence daha bilincli cocuklar 🤣🤣
Catlakbiranne Atlasinaannesii Yaşıtıyla daha yeni yan yana geldi ilk defa Aslında çok uzak durmadı ama oynamadı da çok Etrafımızda hep oğlumdan büyük çocuklar olduğu için olabilir belkide