Mom_babyy Bebisinannesi23 benimde aklım almıyor cidden nasıl dayanıyorlar biran önce çıksa da kurtulsak da diyemiyorum bu sefer yeni birşey çıkacak 😂 inşallah o zaman en kısa zamanda gelir
Bebisinannesi23 Mom_babyy evet hep yeni bişi çıkıyo. 😄 ne diyelim Allah yardımcımız olsun. Onlar sağlıklı olsunda bugünlerde geçer elbet. ❣
Mom_babyy Ezzzzi doğduğundan beridir aynı devam edecek herhalde bende çok özeniyorum ama işte bizimde evlatlarımız böyle 😊
Mom_babyy Melek_annesiii Allah razı olsun rabbim hepimizin yardımcısı olsun dikkat ediyorum zaten ateş için teşekkürler
fistikagaci Mom_babyy aynı bizde öyleyiz , rekorunu kırdı kızım sabahladık bugün , kucağımda olmak istiyor yeterki uyusun diye alıyorum yok ondan da sıkılıp ağlıyor doymuyor mu acaba diye ek gıdaya geçtik yine aynı 5 ay 24 günlük
Mom_babyy fistikagaci hala sallıyorum bende benim kız kucakta da durmuyor ek gıdaya başlamadım daha kötü olur korkusu da var Allah yardımcımız olsun 😔
DuyguveUygar Mom_babyy ah ah aynıyız 5 ay 15 günlük alttan bir dişi patladı ama hala sürekli uyanıyor ne zmn düzelir bilmiyorum
DuyguveUygar Mom_babyy temiz elinizle kontrol edebilirsiniz açmasa bile parmağınızı sokup kolay olur🥰
Atillaveannesi Mom_babyy Bizimkide beş buçuk aylık reflüde yatıyordu alanın gece uykusu çok iyi normalde uyanıyor ağlıyor falan meğerse reflü dar geliyormuş 😁babası gece beşiğe bırakmış sabaha kadar deliksiz uyudu bizimki bizde rahatladık o da bende ilk başta diş sanmıştım
tekbasimabakiyorum Mom_babyy doymuyordur annesi o yüzden saat başı uyanıyor, yatmadan önce bir kerelik ya sağdığınız sütü verin ya da mama. 120 cc olsun. O zaman bir yattı mı dört saat uyanmaz
Mom_babyy tekbasimabakiyorum mama hiç kullanmıyorum kilosu gayet iyi diye anne sütü veriyorum doyuyorda baya içip öyle uyuyor çünkü memede uyumayı çoktan bıraktı niyeyse benim kızım
Atillaveannesi Mom_babyy Reflüsü var normalde korktumuz için düz yatırmıyorduk hafifledi biraz reflüsü 😁 saldık bizde beşiğe sabah girdiği şekiller komik nerde yattığı belli değil
tekbasimabakiyorum Mom_babyy tamam yine anne sütü verin zaten mama vermeyin, sağıp verin bakalım. Bir de öyle deneyin, denemekten zarar gelmez 😊