Aysenrkk Miniksincap0505 Miniksincap0505 merhaba ben satıyorum sıfır hiç kullanmadım. Ergo baby tula diye aratırsanız modeli bulabilirsiniz. %100 nefes alan pamuk kumaş, yenidoğandan 20 kiloya kadar kullanım ve bel sırt destekli. Orijinal fiyatı 6900 ben yeni aldığım sıfır ürünü 5000e satıyorum
Winnithepooh Miniksincap0505 merhaba yenidoğan destekli aparatı ile mamadush marka vardır düşünürseniz site üzerinden kargolama yaparım 😇
Gunduz47 Miniksincap0505 Bebeğim büyüdüğü için artk kullanmıyorum bel desteklidir uygun fiyata verilecektir
Elftrk Evet ebebekten almıstım bel destekli kanguru kutusu dahi duruyor . Maximum 3-5 kez kullanıldı temiz
aycaneflin Miniksincap0505 ben Trendyoldan aldım tommy baby çok ucuz vede çok kullanışlı bebeğim 2 ay 20 günlük çok sevdi bence bir bakın
aycaneflin Miniksincap0505 evet çok sevdi duruyor zaten ayarlama yerleri falan var bel destekli bakın derim ona
Esrabursa Miniksincap0505 merhaba bende de mamadushbaby var çift taraflıdır araştırabilirsiniz kullanımı çok rahat oğlunda kullandım büyüdüğü için ihtiyacım kalmadı