Anita 4 buçuk aylık yüzünde ağız çevresinde burnunda küçük sivilceler var başka bir belirtisi yok nasıl anlayacağım bunu ne yapabilirim
Meltemidil Anita canım benimde kuzum 4 Aylık ve süt alerjimiz var bizde önce mukuslu kaka oldu sonrasında önce bacak ve kollar özelikle eklem yerlerimde döküntüler oluştu kendini denemek için Bir kaç gün sür ürünleri tüketme bakalım azalacak mı
Anita Kbraorhnyrn yaptırmadım 2 buçuk aylıktan beri var başlarda sütüm yüzüne deyiyor yada salyadan sandim ama bazı günler artıyor bazı günler azalıyor kakada bişey yok yani mukus dediginiz bildiğiniz sümük oluyor kakada degilmi
Meltemidil Kbraorhnyrn bizim 3.ayda çok hafif kızarıklıklarla başladı ve 4. Ayda iyicene şiddetlendi alerji testi yapmadı doktorumuz kan testinde bir sürü şeye alwrji çıkabilir bu süt alerjisi dedi kaka mukuslu olduğu için ona bi test yapıldı gizli kan testi ordan da netleşti alerjimiz
Meltemidil Anita evet hepsi canım süt ile yapılan kek, pasta , içinde peynir , peynir suyu olan herşey:( inan yiyecek yemek bulamıyorum artık çok zor ve katı bi diyet kaçamak asla yapmamak lazım hemen vücut reaksiyon gösteriyor
Kbraorhnyrn Meltemidil biz gaita tahlili yaptirdik onda gizli kan çıkmadı ama ara ara çıkıyoDu kakasında başka şikayet olarak kızarıklık vs olmadı alerji testı kanda yaptircaz net değil şu an bizimki
Meltemidil Anita Anitaalerji belirtisi değişebiliyor canım kimimde mıkus kiminde deride döküntü ama eğer mukuslu kaka uzun süre devam ederse göster bi doktora
Meltemidil Kbraorhnyrn umarım bişey cıkmaz gerçekten cok zor hele ek gıdaya geçince ne yapacağımı hiç bilmiyorum çok geçmiş olsun