Drysmsn Bebeğim de reflü var ılac kullanıyoruz şu an 6 aylık ınternette reflü öksürük de yapar yazıyordu Oğlum da su an öksürüyor Sızde de böyle bır durum var mı
Seval-Yagiz Drysmsn Nasıl reflü teşhisi kondu acaba benim oğlum 3 ay 13 günlük doğduğu zamandan beri kusuyor fışkırtarak ağız dolusu gaz çıkarırken özellikle hala bı teşhis konmadi özel hastaneye götürdüm kilo alımında problem olmadığı için şuan reflü diyemem dedi ayda 1 kilo alıyor besin alerjisi de olabilir dediler.. çok kötü ya
BEEYZA_CELIK Drysmsn benim bebegim 3aylık suan 1aylıkken cok fazla aglama sütümü emer emmez kusma ama ypgun kıvamlı degil su gibi direk hepsini cıkarma sikayetiyle hastaneye gittim durup durup agzına acı tat gelir gibi yüzünü ekşitiyor agzını sapıtdatıyodu öksürükte ara ara vardı doktor reflü oldugunu aöyşeyip gaviscon toz verdi bebekler için bi süre onu kullandım ama sikayetlerim azaldı tam olarak bitmemişti simdi ise reflü mamaları var biraz yoğun kıvamlı emzirdikten hemen sonra o mamayı veriyorum midesinde hemen dondugu için kusmayı önlüyor o mamayı kullandıgımdan beri hiçbir sikayetim yok ayriyetten gaviscon ilacıda bıraktım reflüsü geçmiş degil normal mama verince yada emince yine kusuyor ama o reflü mamasını verince kusmuyor kilo alımıda gayet iyi cok şükür piyasade o mamalar ar mama diye geçiyor ilgilenirseniz fiyatları biraz pahalı ama denemenizi öneririm emzirdikten hemen sonra verirseniz kusmadıgını sizde göreceksiniz biraz uzun oldu ama kusura bakmayın 🤷♀️😅
Drysmsn Ozuoz fışkırarak kusma kusmadan önce sessızlesıyor durgun oluyo Ultrason cektı bısey çıkmadı daha sonra röntgen cekındı oradan teshıs koydu Gavıscon şurup ve motıs verdi
Drysmsn Ozuoz kırmızı hıcbır gıda yemeyecek dedi karpuz kıraz domates kapya biber peynir bunlar reflü arttırır dedi Gecıcı bısey 1 yaşına kadar dedi
Elanur-mehmetaliannesi Seval-Yagiz bnm kızımda aynı ama teşhis koyamiyirlar bence reflü birşey de vermiyirlar
Drysmsn Seval-Yagiz benim oğlum da fışkırıyor kusarken çok fazla kusuyor Daha önce ultrason gırdı 2 kere bısey çıkmadı Farklı doktor götürdük röntgen ıle teshıs koydu Gavıskon şurup ve motıs verdi Kırmızı gıdalar yasak karpuz kapya biber kıraz peynir reflü arttırır dedi Gecıcı 1 yaşına kadar dedi Sumyra Elanur-mehmetaliannesi
Sumyra Gaviscon toz kullanmistik surekli kusuyodu reflu yatAgi aldim 9 aylik oldu hala gecmedi kusmasi
Seval-Yagiz Elanur-mehmetaliannesi Doktor demiştiki kustugunda kötü kokarsa sıkıntı benim ekstra mukuslu ve gürültülü kakası burun tıkanıklığı oluyor bende besin alerjisinden şüpheleniyorum ona bile kilo alımı iyi dediler iyi bir doktor bulmak lazım rabbim şifa versin yavrularımıza 💖💖
yarenaslan Seval-Yagiz aynilari benimkindede oluyo boyle fiskirtmali kusmuyo ama taneli mukuslu dediginiz gibi ve kaka yaparken cok ses cikariyo hangi bolume gittiniz acaba bunun icin test falan yapiyolarmi
Drysmsn Seval-Yagiz amın Kılosun da problem yok Labne peynir verdıgımde de hemen kusuyordu Ama ek gıdaya başlamadan önce de Öyle bır kusmak kı dolu dolu fışkırtarak
Drysmsn Peki bebegınız kusarken öksürük hapşırık da var mıydı sızler de bızde var İnternette reflü de olabılır yazıyordu doktora da sormayı unuttum
Seval-Yagiz Drysmsn kusarken değilde genel olarak hasta değil birşeyi yok hapşırıyor nadiren öksürüyor
Seval-Yagiz Drysmsn Şuan hala devam ediyormu bizim ek gıdaya geçmemize daha var çoğu kişi ek gıdaya geçince kusmalar bitiyor diyor katı gıdaya geçtiği için falan. Bizimde öyle dolu dolu uykuda bile kusuyor reflü yatağında yattığı halde bide bizimkisi erken doğdu 34+4 şuan kronolojik olarak 3 ay 13 günlük boğulma tehlikesi yaşadık kaç kez
Drysmsn Seval-Yagiz tam tersı ek gıda zamanı arttı bizde çünkü yasaklı seylerı de verıyordum Şu an ılaclar çok ıyı geldi kusmuyor Yüksek de yatırıyorum bende uykuda çok kustu çünkü