Asinaaa Haberlerde bu gün yeniden düzenlendiği yazıyordı e devlette kurum ödemelerine giremiyorum girebilen varmı kızlar
ikizannesi000 Asinaaa zamsız yatamış canım bir sayfa var sosyal yardım ile ilgini bilgi veriyor baya buyuk orda da dediler zamsız yatmıs
drns ödemeniz hazırdır diyodurdu gündüz az önce baktım ödemeniz hazırdır diyo ama reddedildi feshedildi de yazıyo gündüz devam ediyor yazıyordu
tuval Bende ödemeniz hazır yazıyor başvururken iban yazdım ibana mı yatacak yoksa PTT ye mi gidip alacağız. Ne oluyor sonrası.
ahlassss drns bende ilk defa başvurdum ödemem hazırmış ama iban yazmıştım mesaj gelmiş cuma günü diye yatıracaklar mı acaba ? Ve her ay mı veriyorlar bu parayı
drns tuval o zaman önce bi ptt ye gidin konuşun direk hesabımıza da aktarabilirsiniz ya da ptt ayrıca bi ödenek kartı veriyor onunla da çekebilirsiniz her ay
drns ahlassss mesajınız geldiyse cuma günü hesabınıza aktarılır eve her ay gelir durumunuzda bi değişiklik olmadığı sürece yatırılıcak hayırlı olsun iyi günlerde harcayın
Dubletombiginiz ahlassss merhaba benim hala hesaba yatmadı hatta PTT kurum ödemesin de daha önceden işleminiz alınmıştır yazıyordu. Şimdi hirdim baktım ödenecek kurum ödemesi yok yazıyor.