Mayisannesi34 Tubatgn tansiyonunuz normalde düşük müydü peki daha da düşürüyor diye duydum annem için kullanmayı düşündük sonra tansiyonu olanlar dikkatli olsun diyordu en iyisi kullanmayalım dedik
Deletedmom_70 Tubatgn bi kaç gün önceki postta da tansiyonun düşük olduğunu söylemiştin sen faydasından çok kendine zarar verme küçücük bebeğinde var senin tansiyon düşüklüğü iyi değil halsiz olursun sürekli. Sana önerebileceğim kabak detoksu var eltim sürekli yapıyor ödem atıyor diyordu. Perhiz uygulayabilirsin birde.
Tubatgn Deletedmom_70 Halsizlik değil de aşırı derecede beynim zonkluyor. Özellikle rüzgarı uyuturken işkence çekiyorum 🥺
bybybabe Tubatgn dukan birası içerken yanında 2,5 lt ek olarak su da muhakkak tüketin. Baş ağrısının sebebi vucut ödem atarken su kaybettiği için
Tubatgn bybybabe Evet doğru canım, ben günde 2.5 lt suyu daha ömrümde içmedim. Büyük ihtimalle beni bu hale getiren su içmemek oldu.
Tubatgn SetenayCo Dolabımda şu an 6 etek, 3 elbise, 2 tulum var onlarla yazı idare ederim. (hepsini doğumdan sonra aldım, çünkü kota giremiyorum 😵😵). Ama kışın kotsuz yapamam ben 🥺🥺
Ececiiim Tubatgn sebebi kesinlikle dukan birası. Beni acayip derecede etkiler. Öyle ki bir gün içip duşa girmiştim hiç unutmuyorum sonra da işe gidicektim. Evde yığılıp kalmıştım. Eşim falan eve gelmişti bidaha tövbe ettim içmemeye. Ama benim zaten düşüktür tansiyonum normalde de. İyice beter etti beni yani. Siz de dikkat edin 🙏🏻🙏🏻