Hevimm Bebeğim 8 ay 6 günlük ama etrafında dönüyoruz sadece yüz üstü bıraz kalsa hemen ağlıyor ne yapmam lazım
Demoo Hevimm benim de 8 ay 3 günlük dönüyor halida bırakıyorum oyuncağına uzanıyor ama gucu yetmiyor done döne ulaşıyor oyuncağa :D cok da kasmıyorum açıkçası. He bazen ayaklarina destek veriyorum elimle kendini ileri atiyor ama bu sefer de yuzu haliya temas ediyor
Umutveannesi Hevimm 11 aylıkken sürünerek gitmeye başladı. 12,5 aylıktı dizlerinin üstünde normal emeklemeye başladı
Aylin1122 Hevimm 6 buçuk aylık emekliyor ama 8 aylık da normal yani geç değil yakında emekler bence endişe etmeyin erken olması daha zor
tugcekin_ benim kızım şuan 6,5 aylık 5aylıkken dönmeye başladı şimdi hangi odadaysam peşimde emekliyor zor tutuyoruz acayip hızlı ve aşırı hareketli bir bebek her gören Allah kolaylık versin bi kaç aya yürür bu diye dua ediyor😂😂
Cinarinannesi23 Benim bebeğim 6 bucuk aylıkken yüz üstü emekliyordu sürünerek yani. 7 buçuk ayında tam emekledi. Ama benim bebeğim de oturmak istemiyor o yüzden de kendini atıyor dengesini hala kuramıyor.