Merveee3594 Kızlar sizce en iyi korunma yöntemi nedir çok kararsızım bu konu hakkında spiral kayıyor dediler hap hormon bozuyor diye duydum iğne de kıllanma yapıyormuş diye duydum 🤷♀️
benkosarim Merveee3594 doğum kontrol hapı+prezervatif en güvenilir sistemlerden tabiki gerisi Allah’tan
esinaltintaas Merveee3594 En güzeli deri altı implantı eylülde 1 yıl olucak taktıralı hiç korunmadık sorunda olmadı
Ccyyln Merveee3594 biz prezervatif kullanarak korunuyorux ama eşim bu durumdan hiç memnun değil bu yüzden kendince mükemmel bi fikirle geldi karşıma 😂 sözde önce o boşalacakmış sonra da ben böylece ben boşalınca onun içime attıkları da alıp gidecekmiş mükemmel yöntem 😂😂😂
Merveee3594 benkosarim doğum kontrol hapı bir sıkıntı yapmadı demi ve saatini kaçırmamak lazım galiba onu kullanınca
Akif_tospik esinaltintaas bu yöntemi devlette doktora sordum iki hastaya taktım ikiside geri çıkarttırdı düzensiz kanama yaptı diyerek dedi. Sizde herhangi bir sıkıntı oldu mu çok istiyordum ama öyle deyince geri durdum
esinaltintaas Akif_tospik ilk 2 ay düzensizlik oldu ondan sonra hiçbir sorunum olmadı kişiden kişiye değişiyor sanırım
esinaltintaas Merveee3594 hayır çok kolay zaten işlem yapılıcak yer uyuşturuluyor sadece iğnenin giriş çıkışını hissettim uyuştuktan sonra implant yerleştirildi hiç hissetmedim bile o akşam sarılı kaldı kolum ertesi gün normal hayatıma devam ettim