saresmami Kizlar nasil yapiyosunuz bana tarif edermisiniz Motivasyon fln nasil yükseltiyorsunuz kendinizi? Sütü etkiliyormu böyle uzun saat bisey yemeyince? Yapmak istiyorum ama agzimi nasil tutcam bilmiyim 🤣
qwerty2 saresmami ben bir süredir yapıyorum. Sabah 10-11 gibi kahvaltı yapıyorum akşam 6-7 gibi yiyorum. Kahvaltı ve akşam yemeği haricinde bişey yemiyorum su çay kahve içiyorum. Eğer olur da çok acıkırsam küçük kase yoğurt yiyorum, 1 bardak ayran veya süt içiyorum. Sütüm etkilenmedi. Bebeğim 6 aylık. Ramazan orucunu da tutmuştum o daha uzundu onda etkilenmediği için aralıklı oruçta zorlanmadım. 73ten 65e düştüm. Hala devam ediyorum.
Muhammedinannesi2424 Bende emziriyorum 6 bucuk aylik bebeğim. 15 gün oldu sütümde artış olduğunu hissediyorum .80 den 77 ye düştüm. Planli ve sağlıklı beslenmek hem bana hemde sutume yaradi galiba
Selamcanim Muhammedinannesi2424 ya siz zahmet müsait anınızda bana beslenme tarzınızı yazabilir misiniz. Yani ben de yaptım ama veremiyorum ya çok garip. Aslında doktora gidip değerlerime baktırmam lazım da