Elinden geldiği kadar sütünü vermeye çalış emmezse elinle sağ ver çok zor zamanlar ama geçecek aynısını yaşadım bebeğim emmedi mama vermek zorunda kaldım ama sütün 30 40 ml çıkıyorsa süt ver hiç çıkmıyorsa ben 3 saatte bir 30 ml veriyordum doktor 3 saat dedi 3 saatten önce verme dedi
Optipro normal bebekler için comfort ise gazlı ve kolik bebekler için sindirimi kolaylaştırıyor ben hep comfort verdim hiç sorun yaşamadım rahatlıkla yaptı gazını ama bulması biraz zor biz internetten getiriyoruz
Kilo ve gelişim olarak hiçbir sorun yaşamadık
Birde en önemlisi mesela sütün 15 ml çıkıyorsa önce sütü ver içsin sonra üstüne takviye 15 yada 20 ml ver yani çıkıyorsa eğer süt + mama topla 30 ml olsun zaten doyduğu zaman ağzından iteklemeye başlıyor emiyorsa da emdiği kadar emzir soymazsa mama ver yada bir öğün yetiyorsa bir öğün emzirme bir öğün mama yap
Ve çok sabırlı ol herkes başka taraflarında konuşacak herkes filozof olacak sen aldırma onlara bebeğini en iyi sen tanırsın sen bebeğin için en iyi olanı bilirsin sen harika bir annesin bunu unutma kimseyi takma kafana