Limoncicegiii Arkadaslar orda yasayan yada bilgisi olan varsa yazabilirmi bir aya yakindir ev ariyoruz bulamiyoruz bi turlu. tayinimiz cikti yakinda istanbuldaki gorevimiz sonlanacak orda yasayan arkadaslar varsa yakinlarinizda kiralik ev yardimci olurmusunuz
Drk0712 Limoncicegiii benim annem Bayburtlu Bursa da yaşıyoruz ama ıletısım de olduğum kısıler var Bayburt’tan bi sorayım ıstersenız.
Limoncicegiii Drk0712 ay cok makbule gecer evi toparladim gidecek ev yok🙂 gidip ordanda baktik ama bulamiyoruz bir turlu cok sevinirim ilgilenirseniz🙏 cok yere haber biraktik ama daha bi ses yok
Drk0712 Limoncicegiii yok hıc ev arayan çok dıyorlar. Sahıbınden de baktım var ama baktınız mı oaraya
Limoncicegiii Drk0712 sahibindene hic koymuyorlar zaten ordan hergun bakiyoruz ya kucjk ya esyali nasil olacak bilmiyorum ya😔
Dmtt06 Limoncicegiii Merhaba Bayburt’a gittiniz mi ev buldunuz mu biz de Haziran da tayin istemeyi düşünüyoruz nasıl bir yer acaba
queen_bee Dmtt06 merhaba ben Bayburtluyum, Bayburtta yaşıyorum. Küçük bir şehir Bayburt, kiralık ev bulmak biraz zor, avm falan yok. Kışı baya soğuk geçer 😊insanlari iydir. Mesleğiniz ne bilmiyorum ama polis, askerin rahat ettiği bir şehir. Fazla olay olmaz