hepbahar123 Kızlar faizsiz kredi veriliyor mu ? Emekliye olsun normal çalışana vs vs şu an var mı bildiğiniz . Ev almak istiyorum ama çıkışamıyoruz
Brokolilim hepbahar123 Sizce şu ekonomide faizlerin tavan yaptığı bir dönemde verirler mi 🤣 ev kredileri 2 küsürden veriliyor kısıtlama 300 binden 500 bine çıktı önümüzde ki aya birdaha faize zam geliyor. İmkansız ötesi faizsiz kredi.
Alissinannesi hepbahar123 sadece tarimla gelir elde edenlere var bir yıldahepsini geri ödemek şartıyla
momybaby hepbahar123 bazi bankalar 10 20 bin civarinda veriyoe. akbank surekli veriyo mesela. İnternete yazin sitelerde cikiyor oranlar vs hepsi
Alissinannesi Hilalramazanalperen 100 bin deyip geçmeyin biz eve gecemiyorduk eksiğimiz vardı onu alıp kullandık ve şuan tasiniyoruz evimize en azından faizsiz bide böyle dusunun
Brokolilim Uffsananebeslk Tarımcılara veriliyor oda 18 ay içinde toptan kapatma şartlı 🤣 ama artık onada faiz işlemeye başlatmışlar
Hilalramazanalperen Alissinannesi ev almak için 10 biri en kötüsü olarak ondan bahsediyorum tabiki ihtiyaçlarını giderebilir sin 100bin çek altın al daha mantıklı 🤗
newmom15 hepbahar123 katılım bankalarından kredi çekmek caiz sayılıyor ama daha maliyetli oluyor. Biz araba alırken araştırdık biraz 1 milyonda 300 bin faiz odeme vardi normal bankalarda Katılım bankalarında 1 milyon anapara 500 bin kar payı veriliyordu Kredi çekmek katılım bankasından daha uygundu Eğer siz haran diye faiz ödemek istemiyorsanız katılım bankalarına yönelebilirsiniz ama dediğim gibi daha masraflı olur
Deletedmom_58 newmom15 katılım bankalarından kredi çekmek caiz sayılıyor Çok özür dilerim merakımdan soruyorum.. Faizin caiz sayılmasının derecesi mi var,bankalara göre ? İlk kez duydum da,hangi ayette geçiyor bakmak istiyorum. Teşekkür ederim ☺️
duruguzel hepbahar123 faizsizi çok düşük limitlerde en fazla 15 bin şeklinde o da bazı şartları karşılanınca veriliyor. Ev almak için yüklü bir meblağa ihtiyacınız olduğunu düşünerek faizsiz almanız imkansız gibi bir şey