hibka23 Kızlar hipp ve Aptamil dışında memnun kaldığınız devam sütü varmı kabızlık yapmayan, biliyorum her bebeğe göre değişir ama yorumlarınızı merak ediyorum .
newmom15 hibka23 sma dan memnundum ishal kabızlık gaz yapmamıştı içinde biogaia vardı gaz damlası. İçinde gaz damlası var diye eşim istemedi hipp aldik keci sütlü (gaz damlası zararlı diye bir yazı okumuş ona inanmis)
Mervee0227 hibka23 golden goat süper gaz yapmıyor kakayı düzene koydu ve kilo aldırdı (kolik bebeğime kullandım )
hibka23 newmom15 aslında Biogaia benim bebeğimi maf etti iyki soylediniz içinde olduğunu asla almam çocuğum o damlayı verdikten sonra 5 gün kakasını yapamadı kolik bir bebegim var denemek için alıp vermiştim bir kez vermez olsaydım keşke her bebeğe yaramıyor ne yazikki
newmom15 hibka23 doğrudur bizde yan etkisi olmamıştı ama gaz damlalarının kanser yaptığına dair makale okuduk eşimle ondan sonra vermedik. Doktorumuz da karın masajı ve acı elma yağıni onerdi
Mervee0227 hibka23 eczanelerde olur genelde canım hiç markette karşıma çıkmadı burası küçük şehir diye Büyük şehirde yaşıyorsanız büyük zincir marketlerde de bulabilirsin Çiş sayısı iyiydi dolu dolu yapardı kakayı haftada 1 yaparken 3 günde hatta 2 günde 1 yapmaya başladı güzeldi
hibka23 Mervee0227 e bebekte varmış şimdi baktım da çok teşekkür ederim deneyimini paylaştığın için ❤️