Zeynepalidaghan Kızlar merhaba suan bebeğime prima kullanıyorum ama gercekten cok pahalı olmaya başladi minies kullanan varmi aranızda memnun musunuz ? Pişik yapıyor mu ?
ZeynoEylul24 Mmmete Zeynepalidaghan miniese bende başladım ama bebeğimde pişik yaptı. Şimdi ne kullansam bilemiyorum.
Halekoseoglu Zeynepalidaghan ben minies kullandım ama çişle çok torbalaşıyomuş gibime geldi. Pişik sorunumuz olmadı. Şimdi goon deniyorum memnunum 👋 sleepy den de memnundum ben
Sabriyeillke Zeynepalidaghan bebekten bege degisir ama ben sleepy kullaniyorum dogdugandan beri bi sikintim olmadi
bsk89 Zeynepalidaghan bende prima kullaniyrdm sleppy pişik ve alerji yaptı 2 haftadr molfix kullaniyrm gayet memnunum
Mustafa_Cinar Zeynepalidaghan 1 aldır minies kullanıyorum memnunum bizde goon pişik yapmıştı prima kullanıyorduk aynı sebepten değiştirdik
Nisanurr Zeynepalidaghan ben sleepy kullanıyorum hem uygun hem çok iyi pişik falanda olmadık sızıntı falanda yaşamadık biz çok memnunuz 🤗
haticemm Bende fiyatlardan dolayi değişmeyi düşünüyordum bugün Esenyurt anpa gross var orda uygundu 3 numara 108 adet 72 ve kampanya her bedenden adete göre 72 ve 54 liralık kampanya yapmışlar
Zeynepalidaghan Ben daha evel bir kez molfix denedim doktor doktor gezdik yara oldu hep poposu cok korkuyorum suanda 🤦🏼♀️
mucizem Bende prima kullanıyordum. İçinde losyon varmış diye bıraktım. Minies kullanıyorum memnunum. Şuana kadar hiç taşma filan da yapmadı.
Kuzeynep Zeynepalidaghan düne kadar kullanıyordum 1 ay önce başladım fakat inanılmaz sızdırıyor kakayı hiç tutmuyor dün üç kere üst değiştirince bıraktım bugün can bebe aldım bakalım nasıl olcak 🤔