Adenmoms68 63_hulya_63 denicem inşallah sıkıntısız içer cok sevindim ama içirip memnun kalanlar cokmus 🥰
Adenmoms68 Minikkussum evet çok sükür bir sorun olmadı içiyor minik kusum severek güzel bir mama ben begendim
gulcannurozturk Adenmoms68 valla içeriğini bilmiyorum o an sadece kızımın doyması önemliydi.. Çok şükür sadece 2 ay sürdü şu an 3.5 aylık sadece anne sütü alıyor🤲
Adenmoms68 gulcannurozturk çok şükür benim kızımda 3 ay anne sütü aldı sonra sütüm gelmedi bende mecbur verdim simdi ek gıdaya gececeğim 5 aylık oldu 15 20 güne hem mama hem ek gıda devam edicez inşallah
Aselhuda Adenmoms68 bende kullandım kızıma severek içiyordu ama bir ay içinde çok kilo aldı diye doktorumuz kesmisti SMA döndük sonrasında ama iyi bayada doyuruyor
Hazalks Bende uygun diye almıştım ama içeriği pek temiz değil bide benim bebeğim ayında 90 CC sma ile 2 saat tok dururken onunla 45 dk duruyordu içeriğine bakarak karar vermeniz daha sağlıklı olur veya doktorunuza sorabilirsiniz
Adenmoms68 Yarenylmzz bizde üç gün önce görmüştük 800 gr 220₺ zam gelmedi sanmıştım yeni güncelleniyo heryerde😢
Yarenylmzz Adenmoms68 hepsiburadadan alabilirsin marketler pahalı ben internetten toplu alıyorum uyguna geliyo