Canparem35 8 aylık bebeklerinize neler hazirliyorsunuz benimki yoğurt yiyor anca tarif paylasirmisiniz fikir olsun denemek istiyorum 🙏
ruveydaensar Canparem35 benimki de aynı. 11 aylık. Yeni yeni krep yemeye başladı. Yarım zeytin yiyor. Mercimek çorbası seviyor, keyfi yerinde olursa pilav da yer ama nadiren. Karmaşık şeyler sevmiyor. Yumurta sarısı, peynir falan da sevmiyor. Kıymalı yemekleri seviyor. Köfte seviyor. Bunun dışında ek gıda sayfalarında ne görsem deniyorum ama ağzına alıp geri tükürüyor. 🤷
314159 Canparem35 benimde 8 aylık bebeğim. Kitap aldım ondan bakıyorum. 3 lu set /bu çocuk aç/ bırak kendi yesin /acıkınca yer Bugün ev yapımı bebe bisküvisi ve havucls top yaptım yedi mesela. Pankek yapıyorum arada
Atlasinaannesii Canparem35 havuç, patates, bezelye, sarımsak ve bir buz küpü kadar kıymayı haşlayıp çatalla ezip yediriyorum. bu aralar dişten dolayı iştahı yok, yediği vakit bol vitaminli olsun diye uğraşıyorum
Canparem35 ruveydaensar Benimkide oyle iki disi yeni cikti tam anlamiyla kati bisey vermeye korkuyorum hangi corbayi yaptiysam yemiyor agzini kitliyor icime dert oluyor valla o yemeyince yogurtla meyve karistiriyorum onu yiyor emziriyorum ama yetmez gibi geliyor bana
ruveydaensar Canparem35 dişi yeni çıktıysa normal canım. Kızım o ara yoğurt bile yemedi, mamasını da normalde 5-6 ölçü içer. O sıra 2-3 anca içiyordu. Dişten sonra 3 hafta falan sürdü bu iştahsızlık. Umarım geçicidir sizinki. Benim kızımın normal hali iştahsız🥲
Canparem35 ruveydaensar yemeyen cocuk cok zor gerçekten her yaptigim cope gidiyor insallah gecici bir durumdur