nurze01 Kızlar hangisi daha iyi hipp bize kabızlık yaptı? İkisi arasında kararsızım. Birde sma optipro comforf arasında ki fark nedir?
berosunannesi nurze01 bide sma kusturdu bizimkini koku olarak da iğrençti aptamil de demir gibi kokuyo zaten o alerji yaptı hiç içemedi
nurze01 Kızlar hangisi daha iyi hipp bize kabızlık yaptı? İkisi arasında kararsızım. Birde sma optipro comforf arasında ki fark nedir?
Seren-karan nurze01 comfort genelde gazlı bebekler için kullanıyor ben oğluma kullanıyorum şükür sıkıntı yaşamadım optipro protein ağırlıklıymış gaz problemi yoksa kullanabilirsiniz kilo alımı olur
Ebrushkaa nurze01 evolvia bize denemek amacıyla gönderilmişti bur tanıdığım tarafından bölge müduru arkadasiydi benim kızım hic yemedi birde kokuyor gibi geldi bende başkasına verdim
Halimenazim Sma doktorlarin onerdigi bir mama ama benim kızımda almadi aptamil ve evolvia donusumlu kullaniyorum ben evolviada balik yagi Orani daha iyi
Halimenazim Evolviayi nerden aliyorsunuz daha uygun demişsiniz ben Adanadayim mama dünyası ve ebebek dışında bulamiyorum
Ebrushkaa defneemomm herhalde ondan içemedi kızım sma yi gayet güzel içiyordu simdi bebelac 2 içiyor.ama evolvia hiç içmedi
nurze01 defneemomm 800 gram 289 tl gördüm trendyolda. Hipp kullanıyorum 800 grama 450 küsür veriyorum😏😏
nurze01 defneemomm şimdi evimin buradaki e bebek mağazasında 1 kg 299 tl idi uygun yani diğer mamalara göre
Seren-karan Nehirimasli optipro kadar yapmaz çünkü optipronun protein oranı yüksekmiş yani nişasta fazlaymış