Anonim01 Oğluşumun süte ve yumurtaya alerjisi çıktı 2 ay boyunca sağdığım sütler boşa gitti. Ek gıda zamanına kadar geçer mi sizce siz de nasıl oldu başına gelen var mı en azından yediklerine eklerim diye düşünmüştüm
sidames Anonim01 merhaba, benim bebeğimde de aşırı kusma ve sürekli kaka yapma, huzursuzluk, sürekli emme isteği gibi bulgular var, acaba siz alerjisi olduğunu nasıl anladınız 4 tane doktora götürdüm ama alerji ile ilgili bir şey yapılmadı
sidames Anonim01 ve alerji olduğu nasıl anlasiliyor tahlil mi yaptılar, biz idrar ve kaka tahlili verdik bir şey çıkmadı ama şikayetler devam ediyor😓
Safiyeee Anonim01 iki bebeğinde de çıkmış bir anne olarak yazıyorum size. Benim ilk bebeğimde testte çikmadi ancak bütün belirtiler vardı. Önce süt ürünleri ve yumurtayı kestim geçmedi sonra kuruyemişleri kestim tamamen geçmedi çapraz alerjiden dolayı et ve patatesi de yememem gerektiğini bir yerde okumuştum onları da kesince rahat ettim bende bebeğimde.13 aylıktan sonra geçti bizim çok şükür. İkinci bebeğimde ilk ayda alerji belirtileri başladı yukarıda saydiklarimin hepsini direkt kestim geçmedi alerji uzmanına test yaptırdık süt ürünleri yumurta ve kuruyemiş alerjisi çıktı. Et ve patates yiyebilirsiniz dedi. Yedim kötü oldu ara verdik. Ancak bizde başka besine de alerjisi var ve aşırı huzursuzluğu var hangi besin tespit edemedik deneye deneye gorucez dedi doktor hala bulamadik alerjisi ne zamana kadar devam eder bilemiyorum dua edin bana da..🥺
Safiyeee sidames bebeğiniz 3 aydan küçükse çıkmayabilir gerçi benim 4 aylık kızımda da cikmadi ama belirtiler vardı test bebek için hem acılı hemde tam net sonuç vermediginden doktorlar pek yapma taraftarı olmuyor
Anonim01 sidames deriden test yapılıyor canım sümüklü kaka yapıyordu hep uzuyordu böyle sümük gibi kakası
Lina2023 Anonim01 bugün kızım ishal gibiydi ve nokta nokta kakasında kan vardı yarın test yapılcak sadece anne sütü alıyor 4 aylık sizin bebeğiniz nasıl oldu