Busenurkartal-ha Doktorumuz 5 aylık olunca ek gıda başlanacağını söyledi kızım şuan 4.5 aylık tam Hafif hafif birseyler tattirabilir miyim yoksa 15 gün sonra mi baslayim
2prens1prensesannesi_ Busenurkartal-ha ben 4 buçuk aylık tadimlara başladım şuan 5 ay 22 günlük çorbalara gectim
Anneyim-a Ikicocukbiranne kızımda 4.5 aylık hatta 4.ay 22 günlük ama oturunca kafasını tam hala dimdik tutamıyor kucağımda oturtabiliyorum sadece sizin de mi böyleydi neler verdiniz
Esraa501 Acele etmeyin bence. Doktorunuzun dediği dönemde başlayın. Her çocuğun gelişimi farklı( kilosu, sindirim sistemi) bunu göz ardı etmeyin derim. Doktorunuz da bunu göz önünde bulundurarak söylemiştir. 🌸
CizerBirAnne Busenurkartal-ha destekli oturabiliyor mu? Başını tutabiliyor mu? Kaşığa gidiyor mı vs bunlara bakmak lazım. 4buçuk ay biraz erken, 1 gün bile farkediyor o aylarda. 15 gün beklemeniz daha iyi olur, doktorunuzun dediği gibi.
Busenurkartal-ha CizerBirAnne destekli oturabiliyor başını çok uzun bir süredir dik tutuyor kaşığa gidiyor kaşığı eline verdigimde ağzına götürüyor biz yemek yerken uzanıyor istiyor eline bisey verildiğinde direk ağzına götürüp yemeye çalışıyor onu elinden aldığımız da da ağlıyor
Elmsnghn Busenurkartal-ha bence çocuğunuzu gözlemleyin. cocuk hazr olunca zaten kendini belli ediyor. Kaşığa atlıyor içtiğiniz suyu cekmeye çalışıyor sizin ağzınıza goturduklerinizi elinizden almaya calisiyo vs.
Busenurkartal-ha Elmsnghn evet hepsini fazlasıyla yapıyor bende acaba baslasam mi tadimlara diye düşündüm
Deletedmom_79 Busenurkartal-ha 15 gün sonrası için ders çalışabilirsin. Denenecekler Sıralaması İlk yardım teknikleri Blw yapılacaksa doğrama şekilleri ve bunun haşlanma ayarları ilk günler altın oranı bulmak zor oluyor ya çok yunuşak ya çok sert kalabilir.
Ikicocukbiranne Busenurkartal-ha patates havuç brokoli yumurta sarısı yoğurt labne muz elma armut tarhana
Deletedmom_79 Busenurkartal-ha rica ederim cidden içine girince ilk başta kafanda planlasan bile şaşkın tavuğa dönüyorsun😅😅
2prens1prensesannesi_ Benanneoldummm ilk yoğurt ile başladım 3 gün kuralına dikkat sonra sırasıyla havuç kabak patates bezelye armut elma kaysi şeftali denedim kabak havuç patates soğan sarımsak az zeytinyağlı çorbalar yapıyorum ama her gün yoğurt mutlaka yediriyorum 2. Çocuk bu arada