Dilber000 Kızlar topuk kanımızda Fku değeri anormal çıkmış ,3. Topuk kanımızı verdik , eşimle akraba değilim akraba olmak mı gerekiyor bu hastalığın olması için aynı durumu yaşayan var mı ?
Ayyuzlukoncuy Dilber000 ılla ki akraba evliliği olmasına gerek yok. Eğer anne baba taşıyıcıysa bebekte hastalık görülür. Fku rahatsızlığına sahip bireyler ömürleri boyunca proteinsiz beslenmek zorundalar. Vegan gibi düşünebilirsiniz. Sonuçlarınız yüksek mi geldi ? Metabolizmaya yönlendirildiniz mi ? Gen testi yapıldı mi ?
teachermom07 Dilber000 merhaba bu postu yeni gördüm aynı şeyleri yaşadık o yüzden yazmak istedim ben ve eşim gen testi verdik ikimiz de taşıyıcıymışız ama akraba falan değiliz üniversite tanıştık düşünün . Biz taşıyıcı olduğumuz için oğlum FKU lu doğdu 1 yaşına girecek serbest besleniyor diyetimiz yok . Sizi merak ettim sonuç nasıl geldi
Deletedmom_79 Dilber000 şimdi baktım umarım son testinizde bormal çıkar ağırlıklı akraba evliliğinde olur diyor. Tek başına o sebep değil sanırım. Ancak hem anne hem baba taşıyıcıysa olurmuş. Ailelerniz akraba evliliği mi? İkinziinde anne babaları? Belki onlardan taşıyıcısınızdır
Dilber000 Benim ailem de var akraba evliliği ama eşimin ailesinde yok . Eşimle akraba değilim . 1.topuk kanı normal 2. Yüksek 3. Topuk kanının sonucunu bekliyorum . Pazartesi çıkacak inşallah umarım iyi çıkar dua edin lütfen .