kirpapatyasi19 1 aylik bebegim var ellerine eldiven takiyorum nezaman cikarmaliyim cikarsam parmaklarini gozune koyar tecrubeli anneler hadi gelim
Kitapkokusu kirpapatyasi19 Bu havada eldivene hiç gerek yok biraz çizer falan düzenli kesersiniz gerçi yine çizer oğlumda da oldu çok keskin oluyor tırnakları.
Zeyneppppp kirpapatyasi19 törpü yapıp çıkartın zaten çok sıcak hava alsın elleri. Ben 40tan snra hiç takmadım
mehmel54 kirpapatyasi19 eldiven takmanıza gerek yok artık elbet çizecek ama çok fazla zarar vermez kendisine tırnaklarını sık sık kesmeniz yeterli
SedaveDoga kirpapatyasi19 ben hastane de bir gün taktım bir daha da takmadım 17 günlük oldu gğzelce törpü yapıyorum ve açık duruyor gelişim açısından dokunması çok önemli bebeklerin bence takmayın
Kitapkokusu kirpapatyasi19 Tam anlamadım elleriyle gözünü çizmesinden bahsediyorsunuz? Buysa normal oluyor yani ne kadar dikkat etsekte kaşla göz arası çiziyorlar.
Pateteslimanti Eldiveni hemen çıkarıyorlar ben çoraplarını takıyordum :) ip varsa çorabın içinde parmağına dolanmasın diyede çorabını ters çevirip takıyordum.. ama havalar çok sıcak ve ellerini keşfetmesi açısından takmasanız daha iyi olur