busra009 Kızlar merhaba benim kızım Şuan 4 aylık seneye yaz 15 16 aylık olucak ben şimdiden ilk adım ayakkabısı yazlık sandalet filan almak istiyorum fiyatlar iyice uçmadan 15 16 aylık bebeklerinizin ayak numaraları kaç acaba ?
Dondurmalikahve busra009 Oğlum 13 aylıkken 21 ile başlamıştı sanırsam 20 21 aylıkken 22 ye geçmişti. Bebeğe göre değişir bi de sizinki kız ona göre alın.
busra009 F-Duru26 20 ve 21 arasında kaldım bende ama benimkinin ayakları biraz tombik 21 daha iyi olucak sanki
Esengul-Alperen Benimki şuan 10 buçuk aylık 20 numara aldık, aslında 19da oldu ama ayağı biraz taraklı olduğu için 20 önerdiler, tahminim sizin söylediğiniz aylarda da en fazla 21 olur.
F-Duru26 busra009 benim kızımın tombik Victor ayakkabı kullanıyorum ama ucuna bile değmiyor parmakları. İnternet’e 20 numara ayakkabı getirmiştim düğün için bugün geldi oda çok büyük oldu
midekoruyucu busra009 denemeden almayın o topa girmeyin derim. Benim kızım büyüdükçe ayakları tombik oldu. Erken aldığım ayakkabıları hiç giydiremedim 😅