Merve 3 ay 5 günlük kızım. Doğduğundan beri kafasını tutmaya çalışıyor ve tutuyor ama geriye doğru tutuyor. Mesela yüzüstü yatırdığımda kafasını yere koymuyor. Yada kucağımda omzuma başını koymuyor. Hep geriye doğru dik tutuyor. Normal mi.
Seydameva Merve diğer türlüsü olsa anormal olurdu 3 aylık bir bebek başını tutabilmeli hele ki yüzüstü koyuyorsanız çok önemli 🥰sizden de Allah razı olsun 🙏🏻
Merve Seydameva başını tutuyo ama geriye doğru hep havaya bakar gibi sağa sola da döndürüyor ama kucağıma bi alayım kafayı geri doğru tutuyor
Seydameva Merve zamanla hersey düzelecek benim kızımda öyle takılırdı 4. Ayda kendini geri atmaya başlayacak ☺️ Benim kızım 7 aylıkken kafa dimdik göbek öne çıkık kollar geride takılırdı 11 aylık oldu herseyi tamam yani zaman geçtikçe boşa evham yapmışım diyeceksiniz inşaAllah 🥰
Merve Aysnrblghn geçmez mi 😊 şuan 21 aylık hiç bir sorunu yok çok şükür. Geriye doğru tutardı kafasını ve çok korkardım öyle kalcak diye. Destek verdikçe ve dik tuttukça geçti. Doktora da götürmüştüm bu sebepten normal demişti😊
Aysnrblghn Merve tesekkurler ederim ins bizimde oyle olur. Yay gibi gerinme varmiydi peki Biz de bide o problem var
Merve Aysnrblghn yok sadece kafasını geriye doğru tutuyordu kucağımızdayken. Kısa bir süre sonra geçti zaten