Tazeanneee76 Hello kizlar bugün doktor kontrolümüz vardi ek gidaya baslaybilirsin dedi ama bana erken geliyor biraz kizim 4 ay 8 günlük ve 3 gün kuralinada sacmalik dedi bastan sebzeleri karistirip verebilirsin dedi Sizler nezaman basladiniz ek gidaya?
uykusuzanne__ Tazeanneee76 bende 4 aylıkken başladım doktor öyle demişti sebze püresinden 3 kaşık vermiştim 6 ayına kadar
edafmo Tazeanneee76 bende 4ayın ortalarında başladım ilk havuç, patates verdim sırayla sonra da kayısı ve nektari vermiştim
Azra41 Tazeanneee76 Bizde 5. Ayda başladık öğlen sebze püresi akşam da meyve veriyordum 2 gün denettim 3. Kuralına bende uyumadım bazen 1 gün bile oluyordu şuan 8 ay 1 haftaligiz 😋
Tazeanneee76 uykusuzanne__ ilk hangi sebzeyle basladiniz ? Kizim daha oturamiyorda insallah sknti olmaz yedirirken
uykusuzanne__ Tazeanneee76 yatarak yedirmiştim ben bir sorun olmamıştım benim de oğlum oturmuyordu o aylarda ıspanak kabak gibi
Tazeanneee76 edafmo simdilik sebze dedi doktorumuz 2 hafta sonra meyveye gecebilirsin dedi siz birliktemi verdiniz sebzeyle