Zeynepefem Kizlar benim oğlum 4 yaşında 2019 doğumlu okula kaybettirmez istiyordum ama aradim devlet okulunda 4 yaşında almıyoruz dedi bu doğru mu geçen sene aliyolardi simdi ne olmuş bütün okullarda aynı mı bilginiz var mı acaba
Oznurckose1 Zeynepefem sanırım bölgeden bölgeye değişiyor daha bugün sabah bizim oradaki okula gittim oğlum 2019 Aralık doğumlu ağustos sonunda kayıtlar başlayacak 2020erle alalım dedi müdür yardımcısı
visneli_turtam Zeynepefem Bizim burda da tanıdık çocuklar var 4 yaşında gittiler geçen sene,bu sene bakalım oğlumu alacaklar mi, galiba bu sene sistem değişti
Zeynepefem Aysegul93 geçen sene 4 yaş alıyorlardı ama yeni mi çıktı bu. Yalan demedim zaten sadece sasirdim böyle biseye
bluem Zeynepefem aliyorlar ya ben gecen ay gittim ayini gore aliyorlar 2 okul var dedi 57 ayi buraya aliyorum 57 ay kucugu baska bir bolum varmis orasi aliyr dedi bugun tekrar sorucam 2019 dogumlu kizimda
Oznurckose1 Zeynepefem hiç bilmiyorum milli eğitimi arasanız aslında oraya sorun diyin alan bölgeler var diye
Bett1 Zeynepefem e devlette de çıkıyor başlayabiliyorsa e okul diye yazın kayıt alan okul çıkıyor karşısında bende 2018 doğumlu oğlum var temmuz ayı içinde hangi okula kayıt yaptırmamiz gerektiği görünecek onu bekliyoruz kayıt için
Deletedmom_110 Zeynepefem kızım 02 Ağustos 2018 li geçen sene 4 yaş grubuna verdim devlette tek yek baktınız mı devlete açılmıyor da olabılıyor zorunlu değil bu sene zorunluyuz anaokulunda
iki_prens_annesi Zeynepefem gecen sene 2017 ve 2018 lileri aliyolardi bu senede 2018 ve 2019 lari aliyolar cnm gecen sene verdim bu senede ya ilkokul yada anaokul dediler kafam karisti bnmde hangisine verim diye
Zeynepefem iki_prens_annesi demekki oluyor 2019 bana olmuyor dedi anlamadım bu işten bisey ya sinir oldum göndermek istiyodum