Alissinannesi Hergun düşünüyorum ne yemek yapicam diye siz bugün hangi yemekleri yapacaksınız hava sıcak hiç canım yemek yapmak istemiyorr
Asafsbn Alissinannesi patates köfte, biber dolması cacık, barbunya pilaki , taze fasülye, börülce, semizotu köz biberli yoğurtlu, mantar sote, en güzeli de mis gibi kahvaltı 😁
SetenayCo Alissinannesi normal sulu klasik nohut yapacaksam et koyuyorum ama bu seferki daha kuru bir yemek oldu, kıymayla yaptım. İlk defa denedim güzel oldu 😊
Asafsbn Alissinannesi bende denedim efsane oluyor fazla sulu yapmıyorum dediği gibi kırmızı biber de doğruyoruz içine güzel kavurup kısık ateşte mis
Alissinannesi SetenayCo ben etli yaptığımda da cok sulu yapmam ama kıymalı da güzel fikir deneyeceğim teşekkür ederim 😍
Alissinannesi Asafsbn en sevdiğim şey taze fasulye ve mantarlı olan herşeye bayiliriim😍 ay çok güzel fikir hepsini not alayimda gün gün yapayım kolaylik olur ,😀
beyzacmvrc Alissinannesi patlıcan musakka bulgur pilavı cacık eşime Mercimek çorbası kendime de belki başka çorba yaparım
Alissinannesi beyzacmvrc bulgur pilavını çok severim ama bebeğim yediği gün uyuyamiyor kimyonda koysam kar etmiyor
Asafsbn silaa66 yok canım benim bı hafta içinde yaptıklarım genel olarak sıcakta başka şeyler yapılmıyor ki