Mugerrr Oğlumda yeni farkettim. Sanırım bu aft. Randevu bulamadım. Şuan evde yapabileceğim birşey var mı. Bu durumu yaşayan. Dün pipetli suluğun pipetiyle o tarafta daha çıkamamış olan azı dişini kaşıdığını gördüm.
balpetegimmmm Mugerrr ne yazıkki aft bi hafta önce oğlum aynıydı diş etleri dili çok şükür yeni atlattık 1 hafta hiç bişey yiyip içmedi yavrum çok geçmiş olsun
Mugerrr Buse18062 tamam teşekkür ediyorum. Bunun için tahlil filan yaptılar mı. İnternette vitamin eksikliği gibi şeyler de yazıyor
Buse18062 Mugerrr hayır aftoral spreyi kullanın eğer geçmez artar ise kan tahlili yaptırın, ben oğlum doğduğundan beri ağız yaralariyla mücadele ediyorum bilgim ordan geliyor
Mugerrr balpetegimmmm size de geçmiş olsun. yeme içme de şuanlık bir sıkıntı yok. Dün olmuş olabilir pipetle zorluyordu. Siz ne kullandınız doktora gittiniz mi
Mugerrr Buse18062 tamam teşekkür ederim 🙏 3ay önce kan vermiştik Demir vitamini sınırdaydı. Şuan vitamin kullanıyoruz ama bilemedim. Olmadı öyle yaparım
Mugerrr Buse18062 çok geçmiş olsun. Bizim ilk kez oluyor. 5 gün önce bende de vardı benimki geçti acaba bulaşıcı birşey olabilir mi ki