Senossss benım kızımla nerdeyse aynı durum, sadece emıyor 5.aydan berıdır 300-400 gram aldı ılk baslarsa kılo alımı ıyıydı. 3.5kg dogdu suan 9.5 kg, 9 ay 5 gunluk. Ceyrek zeytın, en fazla 1 tatlı kasıgı labne yıyor bıde yogurt yedıgo meyve boyutukorazı gecmıyor. Cevız Yumurta sarısı yedırın dıyorlar yemıyo nasıl yedırceksem zorla versem kusacak gbı oluyo. Yeni emekleme girişimlerı basladı sürünerek ılerlıyor, gecen ay yere koysak alıyordu. Smdı yere koysam bu bakıyorum oyuncakları yere yaymıs karın üstü kalde almaya oynamaya calısıyor. Su için sıze munckın dıye bır suluk var onu ravsıye ederım, bıberon tıpı sulukla (aventın sulugu, ıcmeyi beceremedı, kaşıkla fılan verdım sonra munckın aldım 1-2 sefer plastık pıpetle gosterdım o pıpetle hemen ıctı hem dökülmüyor hem yavas akıslı bırden bogazına kacmıyor, onunla cok rahat ıcıyor tavsıye ederım, 3-4 gündür bır haller oldu kızıma süreklı tepeme tırmanmaya calısıyor, aglak bır halde, me oturuyo ne kalkıyo, uyuyo aglayarak uyanıyo, diş mi cıkarıyor dıye huzursuz bılemedım.