sari_papatya Bezindeki kanmı anlam veremedim bezin ön kısmında bu leke doktora gitmeli miyim neden olmuş olabilir bilgisi olan var mı ![https://mutluresim.com/images/2023/07/10/nLn3VX.jpg]
Prenses__annesi sari_papatya alerjik bebekmi alerjikse oluyor Amma Qan lekesine benzetemedim sanki ıkınmış ama yapamamış
Ebus2045 sari_papatya bizdede olmuştu idrardaki kristaller olduğunu soylemisti doktor su alımını arttirmami söylemişti yada ay olarak küçükse emzirmeyi siklastir demişti öyle hemen gecti
Esraerdemserin sari_papatya daha yeni Instagram da bir doktor yanitlamisti böyle bir fotoğrafı. Susuz kalmış olabilir. İdrar yolu enfeksiyonu olabilir. Şu alımını arttırın devam ederse doktora götürün. Enfeksiyon olabilir
sari_papatya Prenses__annesi hayır alerjik değil önce bende öyle sandım ama bezin ön kısmında olduğu için biraz endişelendim poposunu sildiğimde mendile leke bulaşmadı da önden gelen bişey sanırım
sari_papatya Ebus2045 Uykusuzhergeceeee sanırım dediğiniz gibi emme sıklığı azalmıştı bu aralar günlük değiştirdiğimiz bez sayısıda azaldı haliyle
Ebus2045 sari_papatya bizimde aynı resimdeki gibiydi bende çok korkmuştum hemen gittim ama şükür normal emzirmeyi arttırın kendinizde bol su tüketin geçmiş olsun canım