Zeydrmz 1 aylık oğlum var özel aşılardan hangilerini ne zaman yaptırdınız fiyatları neydi tecrübelerinize ihtiyacım var
Semaaa39 Zeydrmz rota ve memnenjit aşılarını yaptırdık. İkiside çok çok önemli bi alı bence. Dozlarını doktorunuz belirliyoruz. Biz 2 doz rota olduk. Tek dozu 1100₺ falandı. Menenjit aşısınıda 2şer doz şeklinde 2 kez olduk. Son dozlarıda 1 yaşında olacağız. Ağır bi aşı. Menenjit aşısınada şuan toplam 6 bin küsür vermiştik
nazli-06 Zeydrmz 3 ve 5.ayda rpta yaptırdık bır dozu 1.040 tl. Menenjıt Bexsero 9ve 15.ayda 1250tl Nimenrix 10 ve 13.ayda planladık henuz 1 doz menenjıt yapıldı.
ONAEA Zeydrmz bugün menenjit 3.doz olduk 3 doz daha olacağız 1302.5 tl ödedim şu an herşey normal ateş vs olmadı umarım olmaz da rota aşılarını yaptırdık 2 doz
krnbkts Zeydrmz henuz sadece rota asisinin ilk dozunu olduk, gecen ay 1000tl idi. 2 doz seklinde yapilacak 2. Ve 4. Ayda. Bir de menenjit yaptiracagiz onun henuz vakti gelmedi. Baska var mi ozel asi bilemiyorum takip edeyim varsa ogreneyim😌
Zeydrmz Semaaa39 çocuk doktoru mu belirliyor peki aşıları ben alıp sağlık ocağında yaptırmayı düşünüyorum iki aşıda iki aylık olduktan sonra mı yapılıyor
Hndealnathn 3 ve 5.ayda rota 13 ayda nimenrix 24-26 ayda bexsero şeklinde ayarladı doktorumuz kızım artık 2.5 yaşında olduğu için fiyatlar konusunda bir fikrim yok
Semaaa39 Zeydrmz evet çocuk doktorumuz belirledi bizim. Rotayı bizde sağlık ocağında yaptırdık. Ama menenjiti sağlık ocakları yapmıyor diye biliyorum
Zeydrmz Semaaa39 tamam o zaman ben hastaneye gitmeyip sağlık ocağında yaptırcam da yakın diye o yüzden sormak istedim
nazli-06 Zeydrmz menenjıt bıraz karısık kımı doktor 3 er doz 4 er doz önerıyor, kimi ikişer dolu yeterli diyor, başlanılan aya göre değişiyor, 6 ay öncesi, 1 yaş öncesi, 1 yaş sonrası, 2 yaş öncesi diye değişiyor
Semaaa39 Zeydrmz sağlık ocağı menenjiti yapmıyor diye biliyorum ama bölgeden bölgeye değişkenlikte gösteriyor olabilir. Biz ilk vurulduktan sonra calpol vermiştik. Ağır bi aşı çünkü
Zeydrmz sezer2022 soracağım çocuk doktoruna ilk görüşmede kalça ultrasonu çektireceğiz çocuk doktoruna gösteriyor muyuz
nazli-06 Zeydrmz benım size tavsıyem devlet aşıları ile aynı zamanda yaptırmayın devlet 2-3 aşı aynı amda yapılıyor zaten çocuk ıcın zor gecıyor, menenjıtte çogu bebekte ateş yapıyor brbek ıcın agır gecer.