Esra01 Selam anneler mevlütte giyebileceğim Bi elbise arıyorum oğlum var var mı öneriniz bu hafta olucak ve elbise yok :(
[silindi] Poncikbirannis evet açığım . Fotoğraf var mı elinizde ? Durukusunannesi05 fotoğraf atabilirmisiniz bana lütfen 🤗
Poncikbirannis [silindi] instagram kullanmıyorum, şimdi de kızım uyuyor aynı odada ışığı açıp uyandırmak istemiyorum yarın size buraya resim yükliyim olur mu. Bide kaç bendensiniz Bendekiler 36 nerde giymek için arıyorsunuz. Biri payetli kırmızı, biride düz beyaz
[silindi] Poncikbirannis olur ben 38 beden giyiyorum . Bu arada durukusunannesi056 ydı hesabım yanlış yazmışım . Zaten kullanmıyormuşsunuz😅 neyse beni etiketleyin lütfen eltimin kızının sözünde giymeyi düşünüyorum😊
[silindi] Poncikbirannis çok dar değilse olur bence elbise sanki 🤔 38 im ama bazen 36 bedende oluyor . 50 kiloyum boyum 1.70 canım sen daha iyi bilirsin bence 🤗
Poncikbirannis [silindi] şimdi giydiğim fotoğraflarım var mı diye bakıyorum eğer bulabilirsem şuan göstericem
[silindi] Poncikbirannis ya süper o zaman 😇 fotoğraf bekliyorum çok teşekkürler🥳isminiz neydi peki nerde oturuyorsunuz yakın mıyız acaba ki ☺️
Poncikbirannis [silindi] canım bana hemen numaranı yazıp sonra silebilir misin çünkü sadece 2 resim yükleneniliyormuş ben sana her taraftan atayım whatsapptan
[silindi] Poncikbirannis canım silme butonu yokki diğer mesajlarda denedim silinme yok🤦♀️ Bu riski göze alamam canım başka şekilde nasıl irtibat kurabiliriz
[silindi] [silindi] keşke İnstagram kullansaydın beğenirsem almayı düşünüyorum . Şuan çok para verecek durumum yok çünkü. Letgo ,dolap vs aradım bulamadım düzgün bişey🙄
Nihankuzey [silindi] ozel mesajlasma var uygulamada post acma yerinden girip direk kisi secip mesaljlasmadan iletisim kurabilirsiniz bilgim cok yok ama mesajlasma ozelligi var eminim