Huma_kus34 Anneler kızım 1 bucuk yaşında ve ağzında ithal gibi koku var doktora sormuştum bol su içsin dedi bol su hep tüketir başka yaşayan varmı açana nedendir bilemedim 🫢
Zehrade Huma_kus34 benim kızımdada vardı sebebini bilmiyorum fakat geçti bir süre sonra mamayı bıraktık bitti
Mervearslan46 Huma_kus34 geçmeyen öksürüğü vardı. Ağız kokusunu da doktor reflü belirtilerini söyledikten sonra farkettim. Ama aşırı yok ve ara ara oluyor koku.
Zehrade Huma_kus34 anne sütü alıyosan oda olabilir ben doktora söylemiştim ama vallahi hatırlamıyorum ya siz de gittiğiniz de sorun bişey yazar belki kötü bie koku biliyorum
Badem2021 Korkutmak istemem ama ben kızımın hasta olucağını ağız kokusundan anlarım hasta olmadan bir gün önce ağız kokusu değişiyor
Huma_kus34 Badem2021 2 3 aydır boyle ara ara fark edıyorum cok şükür hasta olmadı doktora sordum bırsey yok dedı
Mervearslan46 Huma_kus34 bebeklerde ağız kokusu çok normal değil altta yatan bir sebebi var muhakkak.
Huma_kus34 Mervearslan46 demi doktora sordum oturduğum yerde en iyi doktor dedıler gittim hıcbırsey anlamıyo sanırım aklıma takıldı okadar kan aldı bılmem ne normal dedi herseyi ağız kokusunada bol su içir dedı kızım bolca ıcer yani ne var acaba çocukta üzülüyorum 😣
Huma_kus34 Sare5557 aft nasıl anlarım yara falanmı oluyor ağzından kac aydır ara ara alıyorum bıgaz iltihabı olsa ateş falan yapar dıye düşündüm doktora sordum bi tarafını kaldırıp bakma tenezzülünde bıle bulunmadı sinir