fatmaa37demir ozoakkoyun kesinlikle solgar ı bir denemenizi tavsiye ediyorum. Ben inanmıyodum ama vitaminim bittiği için dememek istedim. Gerçekten 2 günde etkisi gösterdi. Göğsünüz süt doluyor resmen.
sunflower01 ozoakkoyun vala kuru soğan öneririm en başta Dereotu Beyaz kuru dut Isırgan otu çayı da iyi diyorlar Bol su
Arvensimay ozoakkoyun ben bol bol su ictim birde hurma cidden cok ise yariyor gunluk 5.6 hurma yiyorum sutumun vitamin degeri artiyor ve bol sut oluyor… İlac surup yada bitkisel caylar gibi seyler kullanmiyorum…
Mayaden ozoakkoyun bestlak bende çok iss yaradı bir de rezene içiyorum hem gaz sıkıntısını da alıyor 🌸
Merve1601 fatmaa37demir solgarın bir kaç çeşidi var bana da yazabilir misiniz merak ettim hangisi yada bir fotoğraf paylaşma imkanınız var mı
fatmaa37demir ozoakkoyun eczane de bulabilirsiniz en güvenli yer olarak yada isterseniz sitelerde de mevcut
NessaSar Yeşil yapraklı gıdalar, yulaf, kuruyemiş, bol su, düzenli uyku da sütünüzü artırabilecek şeyler arasında
ozoakkoyun fatmaa37demir ne kadar gidiyor bu şekilde tükettiğimizde bir de bi şişe kullandıktan sonra tekrar kullanmamız gerekiyor mu
fatmaa37demir ozoakkoyun bir sise de 250 tane var. Yani ben emzirme dönemi boyunca kullanmayı düşünüyorum