ozgealpaslan 1.5 yasınds oglum 2 kere goturdk hastaneye pek faydası olmadı ılaçlar onerisi olan yasayan varmı acaba 🤔 kızlar
Cazott ozgealpaslan alerjisi olabilir geçmeyen öksürük ve geniz akıntısı alerji belirtisi olabiliyor benim kızımın öyle
Mrv_cnl ozgealpaslan gün içinde de yapın ama akşam üşütmeden önce muhakkak buruna serum fizyolojik, tem çözüm en etkili ilaç bU
Cazott ozgealpaslan süt vermiyorum süt ürünleri geniz akıntısı çok iken vermiyorum çikolata kakaolu şeyler vermemeye çalışıyorum yumuşatıcı kullanmıyorum günlük toz alıp evi süpürüyorum aç karna sabah Bi tatlı kaşığı çörek otu yağı veriyorum alerji için. Eğer öksürükten uyuyamayacak duruma geldiyse deloday surup Bi hafta kullanıyorum alerji için doktorumuz önerdi
UrsUmy Benim oğlumun geçmeyen öksürük ve geniz akıntısı vardı yıllardır her hastalandığında geniz akıntısı başlar ve artarak devam ederdi oksurmekten içi dışına çikardi .Bu yıl bide alerji testi yaptıralım dedik küf alerjisi çıktı.
ozgealpaslan Cazott bızede zyrtc Verso sonrakı doktor oksurük surup verdi cnm acaba Corel otu yağı gayda verırmı acaba 🤔 yan etkisi varmıdr acaba kullnsammı kiii kafamda soruları 🤔