bluem ramazan ayinda başladı canim toprak klrec cimento yemek istiyordu internet kil siparis ettim her dakka yiyesim var cozumde bulamadim neden olur bilen varmi
Noname21 bluem ciddi demir eksikliği belirtisi bunlar yani şaka mısınız internetten kil sipariş edeceğinize eczaneden bir demir ilacı alsaydınız yada doktor randevusu
bluem Noname21 kil yiyen cok insan var int bi bakin 😊 ben toprak yeme istegimi bastirsin diye aldim yenilebilen dogak kil aldim
bluem monami_ yorum yazmak icin yorum yazıyorsunuz kil yiyen cok insan var kil cinsileri var yenen bilmiyorsun bari kendisi cahil gostermeyin
Aylakiz0-6 bluem ferritin değeriniz düşük yani kansızlık belirtisi bende de vardı birkaç ay ilaç kullandım geçti
bluem Aylakiz0-6 sizde varmiydi toprak yeme istegi yani ona goremi doktora gttiniz genel kan testi mi vermistiniz
Topisko Aylakiz0-6 benim ferritin 1 çıktı. Ama sağlıkçı bir tanıdık var. O diyor ki ferritin e değil hemoglobine bakicaksin. Ben 1 çıkmış çok kansizim falan demiştim. Baktı. Güldü. Hemoglobine bakman lazom falan dedi. Doğru mu demiş. Dalgamı geçmiş sallamış mi çözemedim
bluem Kocamdaaakocammm cahil cahil yazıyorsunuz kil yiyen cok insan var bağımlı dogal kil bu toprak gbi degil cinsleri bile var aktobe petro diye
bluem BabyArel hayir yenen cinsi var cinsleri hatta ural aktobe petro diye 😅 int bi bakin bagimlisi cok var
Kocamdaaakocammm bluem Evet ben cahilim sen akıllısın tatlım 😍 Afiyet olsun o zmn sana yemeye dewM et 😅😅
Aylakiz0-6 bluem bende kireç yeme istediği vardı hatta bizim ev inşaat halindeydi eşime yalvarıp duvardan parça kopartmışlığım ve onu yemişliğim bile oldu 😅sizi anlıyorum yani. Gittim demir ilacı ve d vitamini vermişlerdi düzeldi sonra şu an şaşırıyorum mesela