Ben de başedemedim. Uyku eğitimi kesin alınacak galiba :)) ben uzun zamandır dönme çalışması yaptırıyorum aslında ama gündüzleri hem azıcık fazlalaştırdım hem de bir iki kez tekrarlıyorum gün içindeç gece ise yatağında izin veriyorum ama bir yerden sonra artık uykusu (ve uykum) Habire bölündüğü ve bir türlü uykuya dmnğlemediği için emzirme yastığımızı yanına koyuyorum böylece dönemiyor ama bunu yapmak doğru mu çok da bilmiyorum bundaki tek gayem uyumasını sağlamak zira yüzüstü dönüyor uyumaya çalışıyor ama uyuyamayup sürekli ağlıyor, yüzüstü uyku pozisyonu falan aldırdım ama yok durmuyor o şekilde ve bir sebepten ağlamaya başlıyor kafası havada öyle.. sırtüstü çeviriyorum hatta bir iki kez döndürüyorum ama yine hop yüzüstü geliyor ve yine kotaramayıp başlıyor ağlamaya zaten 4. Ay atağında başlayan uyku gerilemesi sonrası gece 12 den önce uyumaz oldu, bu dönmeler de onu neredeye 2 ye dek uykusuz bırakıyor, doktoruna ulaşana dek (bugün gündüz arıcam) bu şekilde çözüm (çözüm ise eğer..) buldum şimdilik