erdeminannesi12 Kızlar surya mudra diye bir şey varmış internettede çıkıyor troid bezlerini uyarıyormul ve ciddi anlamda zayıflatıyormuş günlük 20 dk el yogası. Deneyen var mı??
Kardem erdeminannesi12 az önce instagramda gördüm buraya bir bakayım başlık açılmış mı dedim ve sizin baslığı gördüm. Yorumları okudum tiroid bezini uyarıp metabolizmayı hızlandırıyormus ve ciddi anlamda kilo verenler varmıs. Zaten diyet yaptıgım bir dönemdeyim bende deneyeceğim muhakkak. Günde 20 dk bir kez yapın diyor. Bilimsel olarak açıklanmış ve geçerliliği olan bir seymiş deneyelim bakalım sizde deneyin sonucları konusalım tekrar
Elanil Az önce benimde karşıma çıktı.yorumlarda bu yöntemle çok zayiflayan kişiler olduğunu okudum.ama okudugum bazı yerlerde günde 20 dk.yaziyor.bazi yerde ise 15 dk.gunde üç kere yapin diyor.bende tam anlamadim
erdeminannesi12 Kardem bende çok merak ettim deneyeceğim bende diyet yapıyorum haftada 2 kilo veriyorum mesela eğer bir gün kaçamak yaptıysam sonra tekrar aynı kiloma dönüyorum bu da motivasyonumu aşırı düşürüyor umarım işe yarar