berosunannesi Bebeklerinize kuru baklagil nereden alıyorsunuz mercimek pirinç bulgur falan kendi kullandığınız markalardan mı yoksa farklı özel bir yer var mı bunlar için acabaa🤨
Kubra226 berosunannesi ben onları almadım da makarna lütfen markasından irmik pirinç unu tam Bugday unu tarhana aldım
Matildanil berosunannesi organik gurmem diye bir site var oradan temin edebilirsiniz tarhana makarna erişte gibi ne kadar gerekli bilmiyorum ama bebeğime yetişkin gibi marketten alıp vermek istemiyorum. Mesela bebeğim alerjik bir bebek yoğurtsuz tarhana satıyorlar çok sever ve hepsini bitirir ürünleri temiz ve güzel
deborflo berosunannesi pirinçleri de organik arseniksiz henüz pirinç vermeyi tercih etmedim bulguru bilmiyorum ama pirinçte arsenik sorunu var bir de ben mama yapma anlamında boş kalori olduğunu düşünüyorum onun yerine bebek irmiği sipariş ettim
berosunannesi Kubra226 evet onları ben de aldım da mesela mercimek çorbası yapmak istiyorum bebeklere özel var mı ya da gerek var mı bilemedim makarna görmüştüm de mercimek falan yoktur herhalde
Kubra226 berosunannesi ben de hiç görmedim mercimek mercimekte çok kurcalamayalım 😅 bebek zeytinyağ bile aldım yeter gayli😅
deborflo berosunannesi makarna lütfenle geçen hafta konuştum +6 +8 diye ürünleri var sipariş verdim. Sarı mercimeği önerdiler 8 aylık olmak üzere benim kızım onu sipariş ettim organik yazıyor.Müşteri hizmetleri de çok ilgili aydınlatıcı ve samimiler
deborflo Gzm__ ben kendi sitelerinden veriyorum siparişleri ama kendileri olarak trendyolda da varlar