Damla29 Aynı durumda olan varmı çok uykusu olduğu halde yarım saat 45 dk sonra uyanıyor ve uyumuyor malesef bi daha diş döneminde değiliz ama sanırım atakda şuan bu durumu yaşayan anneler varmı?
Eda1414 Damla29 bazen yapabiliyorlar benim kızım da 18 aylık normal de 2 iki uyku yapıyoruz bi sabah bir öğleden sonra ama bugün mesela deli gibi uykusu varken uyuttum 20 dakika sonra geri uyandı
Damla29 BasakSuyum yok ya hava serinkende uyumuyor ki evet her çocuk uykuyu sevmiyor bizimkide sevmiyor ama yarım saat sonra uyanmaası ve sallasamda uyumaması gerçekten sinir bozucu
Damla29 Eda1414 bende bu ara 2 uyku yapsam mı düşünmüyor değilim en az 2 saat uyumalı yoksa akşamı etmiyor maksimum 1 saat 1 saat 15 dk uyuyor her çocuk tabi farklı ama akşama kadar mıdır mıdır ağlıyor
Eda1414 Damla29 2 uyku deneyebilirsiniz birini sabah uyandıktan 2 3 saat sonra yaparsınız diğerini de saat 4 te falan ben öyle yapıyorum genelde kızım 7 de uyanıyor saat 10 da uyutuyorum sonra 4 gibi tekrar uyutuyorum
Merihh Damla29 aynen benim kızım da öyle az uyuyunca yetmiyor akşama kadar sürekli mız mız bu sefer ve erkenden de bayılıyor bu sefer gece çok fazla kalkıyor