SahrAlim Tatile gittiğimizde bebeğim 4 aylık olacak inşallah, denize sokmayı düşünüyorum , plajda fln giydirmek için UV korumalı mayo alayım dedim oğluma ama hep 1 yaş üstü var, sizin bildiğiniz satan bir yer var mı ??
Sedoa_ SahrAlim kalıplar zaten bana genel olarak dar geldi defactodan aldım 6 aylık kızıma 1 yaş olur çok az bol olur.
314159 SahrAlim 8 aylık bebek için devatlondan aldım UV korumalı değil ama 3-4 yaş aldim . Küçük almayın yani body gibi olmasın
CmreKSidar SahrAlim maşallah sağlıkla büyüsün 🥰 bebeğiniz kalıplıysa 6-12 var erkek mayolarda biraz kalıbı dar gibi olmazsa ücretsiz iadesi var zaten trendyolun
SahrAlim CmreKSidar amin hepimizin inşallah 🙏 çok kalıplı iri bir bebek değil , normal yani. Biraz bekleyeyim gelir belki bedeni, gelmezse büyüğünü alırım seneyede giyer 😄
SahrAlim 314159 6-12 alırım zaten bulamazsam , pahalı da aslında, seneye de giyer mantığı ile 6-12 alayım ya
deborflo Marks spencer bulduk biz 8 aylık olmak üzere kızım henüz ürünü görmedim ama kol ve bacakları uzun ve altı komple çıtçıtlı ( 6 9 aylık ölçüsü iyi dedi alan kişi) çıtçıtlı olması da bez değiştirirken kolaylık oluyormuş. Türkiye de varsa bakabilirsiniz ama çok ucuz değil muhtemelen next te var bir de ama onlar da bin liranın üzerindeydi trendyolda