Haticeozdemir34 Kızlar selam. Bebeğim 4 aylık gözleri mavi bizim ailede sadece teyzemin gözleri mavi o da teyzesinden almış. Gözleri renkli olup da sonradan değişen bebiş var mı merak ettim
CmreKSidar Haticeozdemir34 bende merak ediyorum 3 ay maviydi sonra birden yeşile döndü 3 ay 21 günlük
bluem Haticeozdemir34 kiz kardesim 1 yasinda kadar yeşil gözlüydu ailede yeşil yok sonra gozleri hareli ela oldu
Edremizz Haticeozdemir34 Annem hep anlatır benimde gözlerim küçükken masmaviymiş. 2 yaşımdan sonra yeşile dönmüş. Resimlerine bakıyorum gerçekten de deniz mavisi gibiymil sonra yeşil olmuş ☺️
Zara1997 Haticeozdemir34 bizimkide 5 gün sonra 5 aylık olucak gözleri şimdilik mavi benim gözüm yeşil bakalım donucek mi göz rengi
lceLady Haticeozdemir34 Net mavi ise mavi kalabilir. Netliğine baglı birazda ama degişse bile yine renkli olacaktir Benım ilk oglan cam gibi maviydi değişmedi mavi kaldı 2.oglan her renge girdi bulanıktı netlik yoktu. 6.ayda kahve oldu 3.oglumun gözleri yine mavi net bi sekilde belli değişcegini sanmıyorum ama görecegiz :) Mesela benımde küçüklük fotoğraflarımda gözlerim 5 yasına kadar mavi sonrası hep yeşil
Deletedmom104 lceLady 2. Oğlan büyüyünce ben evlatlık mıyım demezse iyi. Ben olsam derdim çünkü akakakks
lceLady Deletedmom104 :)) evet 3 oglanda birbirine benzemiyor 😂 görenler zaten bakıyor bu anneye benzemiş bu babaya benzemiş diğeri muamma 😂
Ececiiim Haticeozdemir34 eşimin gözleri mavi oğlum 3 buçuk aylık koyu lacivert. Doktora sorduk hem babasının renkli old için hem de kendi rengi baya koyu olduğu için böyle kalacaktır dedi. Normalde 5 aydan sonra net bişey söyleriz demişti