vahideyegenoglu bebeğim 1.5 aylık uykuya geçmiyor geçmekte zorlanıyor karnı tok gazınında olduğunu sanmıyorum dalıyor yatağa bırakınca bir müddet sonra ağlıyor ne yapmam lazım sizinde böylemiydi gözleri kızarsı uykusuzluktan
Denizilehayat vahideyegenoglu 1 ay 1 haftalığız tam olarak bu durumu yaşıyoruz inşallah geçecek bu günler 😓
Edremizz vahideyegenoglu bizde 1 ay 7 günlüğüz akşam saatleri olduğunda hep huysuzlanıyor belli saatlerde aynı şeyleri yaşayıp duruyoruz 🥲 bağırmaktan sesi kısıldı yavrumun
Aynura23 vahideyegenoglu kizim 1 ay 5 günlük 5 gündür aksam 12de uyur gece 3 bucukda kalkar. geceleri 3 bucukdan sonrada asla uyumaz. Gündüzlerde sadece dışarıda 2 3 saat uyku uyur. Ne kendisi uyumuyor nede bizi uyutmuyor. Ne zaman düzelicek bilmiyorum sürekli emmek isdiyor
Baklavanida vahideyegenoglu gece 2 3 kere kadar uyumadığımı biliyorum çok ağladım biraz uyu da dinleneyim 2 dk bişiler yiyeyim diye ama her şey geçiyor canım 2 ay 2 buçuk aylık oldu saat 7 8 de uyur gündüz uykuları stabil hepsi geçiyor bunların hepsi geçici sabır ama tadını çıkart ben uyumadığında keşke uyutmaya çalışmasaydım da biraz daha sevseydim diyorum 🤗❤️
vahideyegenoglu Denizilehayat gerçekten hayat enerjim bitiyor daralıyorum akşam olsun istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum
lceLady vahideyegenoglu Valla her bebek farklı oluyor. Bende yeni doğum yaptım. 3.oglan hepsinden garip dediğiniz gibi. Ben çaresini buldum gibi. Bebege gore hareket etmek lazım her yolu deneyin Serin havayi seviyor nerdeyse cıplak uyuyor yumusak yastıgın üzerinde yan yatıyor camın altında uyuyor veya balkonda 🫢 Veya kucagıma alıyorum hafif bi sekilde dans eder gibi sağ sol yapıp o sekilde uyuyor Şu anda pusette uyuyor yatakta fazla uyumaz 🤷♀️
tazeannis_ vahideyegenoglu tam olarak bizde öyleyiz 40 günlük olucak 3 gün sonra , 40ından sonra düzelir diyorlar ona umut bağladım bakalım ne gibi değişik olucak